Dosett -7 dagars medicinask
Håll ordning på dina dagliga piller och håll samtidigt ordning på dej själv.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vähän rimpula, jos ottaa kotelon matkalle, niin luukut voivat aueta. Muuten erittäin hyvä kotikaytössä. Haittapuolena on se, ettei ole läpinäkyvä, vaan pitää jättää tyhjät luukut auki, jotta näkee, missä vaiheessa ollaan.
- Pori, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä lääkeannostelija, yllätti se, että on tilaa lääkkeille. Mahtuu käsilaukkuun, ja voi kantaa mukana (sopivan pieni).

Suosittelen niille jotka ottaa mukaansa lääkkeitä :)
- Espoo, Finland - ()
1/5 odotettu liki kuukausi joten ei hintansa väärti----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Polvijärvi, Finland - ()
5/5 Näppärän kokoinen ja kivan isot lokero, johon saa isommankin määrä pillereitä sopimaan. Hyvä esim matkoilla, kun mahtuu pieneen tilaan. Hinta oli edullinen ja koko yllätti positiivisesti.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Erittäin toimiva. Toimii ihan yhtä hyvin kuin kotimaassa myytävät todella paljon kalliimmat dosetit. tarpeeksi iso useammalle pillerille. Olen erittäin tyytyväinen.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Tosi kätevä säilyttää lääkkeitä sielä. Kätevä kotsoa onko lääkkeet muitettu ottaa. Laadukkaan oloinen ja sopivan kokoinen. Mahtuu mukaan matkallekin.
- Rovaniemi, Finland - ()

Dosett -7 dagars medicinask

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Håll ordning på dina dagliga piller och håll samtidigt ordning på dej själv. Med en dosett ser du vilka mediciner du bör inmundiga varje dag, samt också om du redan har knaprat i dej dem eller ej, ifall minnet tryter.   
Asken har 7st skilda fack för mediciner, och på locken av facken finns även punktskrift för att underlätta för synskadade.


Specifikationer:

 • Storlek: 13.2cm x 3.2cm x 2.5cm
 • Fack Storlek: 3.2cm x 3.2cm x 2.5cm
 • Veckodagar på facken
 • Veckodagar i punktskrift på facken

   

Medföljer:

1 x Dosett

Garanti:

3 månader