Frostskydd för vindrutan
Skyddspresenning som fästes på framrutan på bilen. Förhindrar effektivt uppkomsten av frost på rutan, och gör dessutom bilen lätt att frilägga från nattens snöfall.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juha P.
  Juha P. (2016-04-01)
 • Produktfoto av Veikko K.
  Veikko K. (2015-02-17)
 • Produktfoto av MariK
  MariK (2015-02-07)
 • Produktfoto av MariK
  MariK (2015-02-07)

5/5 Fungerar mkt bra. Tyvärr är min bil för bred så speglarna täcks inte. Men fungerar utmärkt till rutan
Kenth Lennart H. - Sundsvall, Sweden - ()
4/5 Hyvin toimii Volvon V70 keulalla. Kuminauhat riittävän pitkät ja leveys juurikin sopiva ko. autoon. Pysyy hyvin paikoillaan (tosin kovempaa tuulta ei vielä ole oikein ollut). Ehkä etuosa saisi olla hieman pitempi, että yltäisi kunnolla ilmanottoaukon yli Volvossa.
Jari K. - Oulu, Finland - ()
4/5 Tilasin Blalcway puhelimen - kimmokkeena oli poikani joka oli tilannut aiemmin . Puhelin on vankkaa tekoa ja sanotaan olevan kosteustiiviskin - järveen en ole vielä heittänyt edes kokeeksi . kavereille olen sitä esitellyt ja onpa ollut kiinnostuneita ihan tilaamaankin ko. puhelimen .Painoa hiukan ihmettelivät - sanoin vain että " rautaa " on paljon puhelimessa ! Suomenkieliset ohjeet saisi jopa pitäisi olla ! Kielitaidottomana jouduin kääntymään pojan puoleen alkuvaiheessa ! puhelin latautuu yllättävän nopeasti ! Näin alkuarvosteluna sanoisin suhteet kohallaa, Toivo Miinalainen Riihikoski
Toivo M. - Riihikoski, Finland - ()
4/5 Peilipussit kätevät, mutta rajoittaa soveltuvuutta eri autoihin. Meillä asettuu hyvin Citroen C3:seen ja suojaa hyvin myös tuulilasin edessä olevan ilmanottokourun. Helppo käsitellä ja menee pieneen säilytystilaan.
Reima M. - Järvenpää, Finland - ()
4/5 Toimiva ratkaisu talvella. Ei tarvitse raappailla etulaseja, tai putsailla lumesta. Hintansa arvoinen. Alkuun kuminauhat arvelutti, mutta ovat jo yhden talven yli kestäneet.
Pasi K. - Joensuu, Finland - ()
5/5 Tuulilasin suojapeite on todella näppärä käyttää,

nopeasti menee paikoilleen ja myös pois.

Varsinaisia lasin jäätymisiä ei vielä ole, toivottavasti

vähään aikaan mutta aamukosteutta on ja hyvin

tuntuu toimivan senkin poistoon.
Keijo R. - Lohja, Finland - ()

Frostskydd för vindrutan

★★★★★
★★★★★
59 Produktomdömen

Skyddspresenning som fästes på framrutan på bilen. Förhindrar effektivt uppkomsten av frost på rutan, och gör dessutom bilen lätt att  frilägga från nattens snöfall. Presenningen täcker hela framrutan samt speglar och sidorutor. Fästes enkelt med gummiremmarna i hörnen på presenningen. Undvik det eländiga fönsterskrapandet, på morgonen i kylan, och använd ett frostskydd istället.


Specifikationer:

 • Passar bilar med 140 cm bred vindruta
 • Fyra fästremmar
 • Storlek: One size, mått: 180 x 140 x 75 cm (längd x bredd x sidoruta)

Medföljer:

 • 1 x Frostskydd
 • 1 x Påse

Garanti:

6 månader

136 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter