Kompass-nyckelring
En rolig nyckelring som även passar perfekt som present.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2015-03-29)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2015-03-29)
 • Produktfoto av Dc
  Dc (2014-09-01)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-05-30)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-05-30)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vacker kuriosa som passar sjöbjörnar!
Mathias - Sundom, Finland - ()
5/5 Nätin näköinen, pieni, mutta selkeät merkinnät ilmansuunnista. En osaa sanoa onko pitemmällä käytöllä ok, mutta ainakin lyhyellä on pelittänyt miten kompassin pitäisikin.
Nami M. - Espoo, Finland - ()
3/5 Saamani kompassi oli liimattu ihan vinoon. Jos kompassiosa olisi ollut suorassa, tuote olisi ollut ehkä laadukkaamman oloinen. Avaimenperänä tätä voi käyttää, mutta tämän kanssa suunnistamiseen en ihan usko.
Me - Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Toimii, yllätys! On myös ihan hieno ja tukevan oloinen. Ihan varmasti käytän tätä ulkona. Marja sekä sienimetsässä hyvinkin hyödyllinen. Sopii naiselle ja miehelle.
Laura Heinikko - Karkkila, Finland - ()
5/5 Tässäpä näppärä kompassi lomamatkoille ja muuallekkin. Näyttää hyvin magneettipohjoisen ja on pienikokoinen. Oiva lisälaite itselläni, kun tykkään aina reissussa katsella ilmansuuntia, jotta osaan parkkeerata matkailuautomme siten, että aurinko ei pääse heti aamusta porottamaan siihen.
Jukka - Simo, Finland - ()
5/5 Kompassi pitää aina kulkea mukana avaimenperässä :) oli hakusessa pieni näppäränkokoinen kompassi. Lennätän nelikopteria ja toisinaan, kun siirtyy paikasta toiseen pitkiäkin matkoja, niin kopteri pitää kalibroida. Kalibrointiin liittyy, että aloituksessa kopterin nokan pitää osoittaa kohti pohjoista. Nyt saan kaivettua taskusta kompassin ja katsottua missä on pohjoinen. Puhelimen kompassi appsiin en ihan täysin luota.

Kompassi ajaa asiansa.
Antti S. - Tampere, Finland - ()