Key Finder 4-keys
Nyckelringarna ger ifrån sig ett mycket högt ljud som garanterat hörs, och signalen från fjärren når enda upp till 40 meter bort.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marjatta V.
  Marjatta V. (2016-12-07)

5/5 Toimii hyvin tarkoituksessaan. Toisen avaimenperän hälytysääni taitaa olla vähän hiljaisempi kuin toisen, mutta ei aiheuta ongelmia. Joissain olosuhteissa toimii yllättävänkin kaukaa.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Yksinkertainen ja toimiva tuote! Helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Hintaisekseen yllättävän laadukkaan tuntuinen. Avaimenperien tuottama ääni on riittävän kova, ainakin kantomatkan puitteissa kuuluu! Plussaa myös kaukosäätimessä olevast leditaskulampusta!
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Kulkee mukana auton avaimissa. Toimii, mutta aika hepposen tuntuinen laite. Ääni on liian hiljainen, ainakin mun kuulolle. Hinta kohdallaan.
- Palokka, Finland - ()
1/5 En arvostele tuotetta, koska en ole sitä saanut vaikka tilauksesta on jo kuusi viikkoa. Käsittämättömän ala-arvoinen toimitus eikä seurantakoodi ole käytössä, joten lähetyksen olinpaikkaa voi vain arvailla.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Aina hukassa olevien avainten yms ja tästä johtuvan stressin ja myöhästelyjen vuoksi päätin kokeilla tällaista. Hyvin toimii ja avaimenperät ovat sopivan kokoisia. Hiukan miinusta tulee siitä, että ääni ei ole aina aivan riittävä. Yhtenä esimerkkinä pyykkikorissa housujen taskussa olevan hälyttimen ääni kuuluu aika heikosti kodinhoitohuoneen ulkopuolelle, jos ovi on kiinni :). Juu. Tarpeeseen tuli. Onneksi avainten kaukosäätimessä on jalusta, jolla se seisoo, muuten sekin olisi hukassa.
- Ii, Finland - ()
4/5 Muistisairaan äitini avaimien ja rahapussin löytämiseen.

Ääni saisi olla kovempi, muuten ok.

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
- Lahti, Finland - ()

Key Finder 4-keys

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Snyggt set med keyfinder och 4st nyckelringar. Fjärrkontrollen håller reda på upp till 4 olika nyckelknippor åt dig. Nyckelringarna ger ifrån sig ett mycket högt ljud som garanterat hörs, och signalen från fjärren når enda upp till 40 meter bort.

Levereras med praktiskt stativ till fjärren, som även är bestyckad med ficklampa, så att du ska kunna leta efter dina nycklar exempelvis under soffan.


Specifikationer:

 • Ljudvolym: 75-80db
 • Frekvens: 433.92MHz
 • Max bruksavstånd: 30-40m
 • Batterityp: CR2032

Medföljer:

 • 1 x Key finder fjärr med ficklampa
 • 1 x Ställning
 • 4 x färgkodade nyckelringar
 • 4 x CR2032 knappcellsbatterier

Garanti:

6 månader