Key Finder 4-keys
Nyckelringarna ger ifrån sig ett mycket högt ljud som garanterat hörs, och signalen från fjärren når enda upp till 40 meter bort.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marjatta V.
  Marjatta V. (2016-12-07)

4/5 Hankittu senioreille parantamaan avainten paikantamista ja vähentämään jatkuvista kateissaoloista johtuvaa ärripurraa!!!☺ Toisissa hälyttimissä on kovempi ääni kuin toisissa, mutta toimivat niin kuin pitääkin.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin tarkoituksessaan. Toisen avaimenperän hälytysääni taitaa olla vähän hiljaisempi kuin toisen, mutta ei aiheuta ongelmia. Joissain olosuhteissa toimii yllättävänkin kaukaa.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Kulkee mukana auton avaimissa. Toimii, mutta aika hepposen tuntuinen laite. Ääni on liian hiljainen, ainakin mun kuulolle. Hinta kohdallaan.
- Palokka, Finland - ()
1/5 En arvostele tuotetta, koska en ole sitä saanut vaikka tilauksesta on jo kuusi viikkoa. Käsittämättömän ala-arvoinen toimitus eikä seurantakoodi ole käytössä, joten lähetyksen olinpaikkaa voi vain arvailla.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Yksinkertainen ja toimiva tuote! Helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Hintaisekseen yllättävän laadukkaan tuntuinen. Avaimenperien tuottama ääni on riittävän kova, ainakin kantomatkan puitteissa kuuluu! Plussaa myös kaukosäätimessä olevast leditaskulampusta!
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Aina hukassa olevien avainten yms ja tästä johtuvan stressin ja myöhästelyjen vuoksi päätin kokeilla tällaista. Hyvin toimii ja avaimenperät ovat sopivan kokoisia. Hiukan miinusta tulee siitä, että ääni ei ole aina aivan riittävä. Yhtenä esimerkkinä pyykkikorissa housujen taskussa olevan hälyttimen ääni kuuluu aika heikosti kodinhoitohuoneen ulkopuolelle, jos ovi on kiinni :). Juu. Tarpeeseen tuli. Onneksi avainten kaukosäätimessä on jalusta, jolla se seisoo, muuten sekin olisi hukassa.
- Ii, Finland - ()

Key Finder 4-keys

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Snyggt set med keyfinder och 4st nyckelringar. Fjärrkontrollen håller reda på upp till 4 olika nyckelknippor åt dig. Nyckelringarna ger ifrån sig ett mycket högt ljud som garanterat hörs, och signalen från fjärren når enda upp till 40 meter bort.

Levereras med praktiskt stativ till fjärren, som även är bestyckad med ficklampa, så att du ska kunna leta efter dina nycklar exempelvis under soffan.


Specifikationer:

 • Ljudvolym: 75-80db
 • Frekvens: 433.92MHz
 • Max bruksavstånd: 30-40m
 • Batterityp: CR2032

Medföljer:

 • 1 x Key finder fjärr med ficklampa
 • 1 x Ställning
 • 4 x färgkodade nyckelringar
 • 4 x CR2032 knappcellsbatterier

Garanti:

6 månader