Magnetiskt armband
Sylish magnetic bracelet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markus R.
    Markus R. (2017-09-27)
  • Produktfoto av Markus R.
    Markus R. (2017-09-27)
  • Produktfoto av NATAS
    NATAS (2017-03-24)

5/5 Den är bra, och jag tror att det är hälsobringande en viss del.

Snygg, - bra utförande, lugnande färg. -

Känns lite trång, - kunde vara lite ledigare.

17-01-29, mvh, Claire Fehervary
- Bromma, Sweden - ()
5/5 Mukaan tuntunen käessä ja iha hyvönnäkönenni. Pinnassa on pintä pinnote/valuvikkaa mut se ei näy kuitenkaa puoltametriä kauemmaks. Rannekkeessa käytetty kuminauha on ihan vahvan olosta.
- Sonkajärvi, Finland - ()
4/5 Ostin itselleni näitäkin magneettikoruja kipujen ja väsymyksen/lihasjäykkyyden lievitykseen.

Rannekoru on oikein sievä ja sopii siroon ranteeseen. Itselläni se mahtuu aika jämptisti ranteeseen, mutta taidan suorittaa ”pidennyksen” tuotteeseen muiden vastaavien korujen avulla, koska haluan aina, että rannekoruni ovat mieluummin hieman väljiä kuin liian kireitä.

Magneetit ovat kohtuu-tehokkaita.

Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Hinta-laatu-suhde oli oikein hyvä. Tulen varmaan jatkossakin ostamaan näitä.
- Uusikaupunki, Finland - ()
3/5 Kiva pikku Ranne rengas, hankin tuotteen parantamaan verenkiertoa nyt kaksi viikkoa käyttäneenä, en ole huomannut mitään.

Rakenne ok, sopii paremmin kapean ranteeseen.
- Turku, Finland - ()
5/5 Herkät ihmiset huomaavat magneettien vaikutuksen ja heille tämä voi sopia. Ongelmana kuulema vain se, että rannekoru ei sovellu kaikkiin asusteisiin, vaikka melko huomaamaton ja pröystäilemätön onkin. Rannekoru tuntui mukavalta kädessä, ei raavi eikä liimaudu ihoon.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 itselle hommasin rannekoruksi mutta vähän turhan pieni miehen ranteeseen nii emännälle meni ja hän tykkää kyllä. laatu on hintaansa nähden ihan hyvä
- Sulkava, Finland - ()

Magnetiskt armband

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fint magnetiskt armband. Magnetiska smycken sägs kunna komma med hälsoeffekter och hjälpa till vid smärtor i t.ex. handled eller musarm.