Magnetiskt armband
Sylish magnetic bracelet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av NATAS
    NATAS (2017-03-24)

5/5 Den är bra, och jag tror att det är hälsobringande en viss del.

Snygg, - bra utförande, lugnande färg. -

Känns lite trång, - kunde vara lite ledigare.

17-01-29, mvh, Claire Fehervary
- Bromma, Sweden - ()
5/5 Herkät ihmiset huomaavat magneettien vaikutuksen ja heille tämä voi sopia. Ongelmana kuulema vain se, että rannekoru ei sovellu kaikkiin asusteisiin, vaikka melko huomaamaton ja pröystäilemätön onkin. Rannekoru tuntui mukavalta kädessä, ei raavi eikä liimaudu ihoon.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Kiva pikku Ranne rengas, hankin tuotteen parantamaan verenkiertoa nyt kaksi viikkoa käyttäneenä, en ole huomannut mitään.

Rakenne ok, sopii paremmin kapean ranteeseen.
- Turku, Finland - ()
4/5 itselle hommasin rannekoruksi mutta vähän turhan pieni miehen ranteeseen nii emännälle meni ja hän tykkää kyllä. laatu on hintaansa nähden ihan hyvä
- Sulkava, Finland - ()
5/5 Siisti ja nätti.Hinta tosi edullinen ja kelpaa tytölle hyvin koruksi, eikä haittaa vaikka häviäisi.Halpa ja silti ihan laadukkaan oloinen tuote.Terveysvaikkutteista tuskin on todisteita, mutta voihan sitä uskotella parantavaan voimaan.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tyylikkään oloinen rannekoru. Tilasin koruja kaksi, näyttävät hienoilta kädessä. Näiden magneettien tehoa ei ole missään mainittu eli ei oikein voi tietää, kuinka vahvasta/heikosta magneetista on kyse.
- Mäntsälä, Finland - ()

Magnetiskt armband

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Fint magnetiskt armband. Magnetiska smycken sägs kunna komma med hälsoeffekter och hjälpa till vid smärtor i t.ex. handled eller musarm.