Klassisk axelbandsväska
Allmänt: Klassisk liten axelbandsväska, som är stilren både till vardag och fest. Den fina kedjan och låset gör väskan extra speciell. Ett måste till garderoben då den passar så bra till allt!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Valtteri V.
  Valtteri V. (2017-12-26)
 • Produktfoto av Valtteri V.
  Valtteri V. (2017-12-26)
 • Produktfoto av Peris M.
  Peris M. (2016-11-23)
 • Produktfoto av Reet H.
  Reet H. (2013-11-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Laukku on hintansa väärti. Hyvä hinta-laatu-suhde. Yllättävän tilava kokoisekseen. Jokapäiväisessä käytössä vaimolla. Hinta on hyvä ja laatu on hyvä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Laadukkaan tuntuinen laukku joka sopii hienosti varsinkin erilaisiin erikoistilanteisiin ja juhlatilaisuuksiin muotiasusteena. suosittelen kaikille laukkuja rakastaville naisille laukkukokoelmaan, miinuksena että laukun sisällä ei ole erillisiä taskuja esim. pankkikorteille.
- Kenol, Kenya - ()
3/5 All things very nice
- ,mansehra,kpk, Pakistan - ()
Yksinkertaisen tyylikäs juhlalaukku. Tilava sisältä. Hyvä kiinnityslsysteemi. Mukavaa ja tukevaa materiaalia. Helppo pyyhkäistä jos pinta likaantuu.
- Rauma, Finland - ()
4/5 hinta laatu suhde on kohdillaan. vaikutaa ihan hyvältä hankinnalta.
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Hieno laukku ja kätevä! Sopii enemmän kuitenkin juhlallisempiin tilaisuuksiin. Hyvä että on olkarihma, ettei tarvi ainoastaan kädessä kantaa. Laukkuun ei mahdu paljon, mutta kuitenkin tarvittavat juhlatavarat.
- Oulainen, Finland - ()

Klassisk axelbandsväska

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Klassisk liten axelbandsväska, som är stilren både till vardag och fest. Den fina kedjan och låset gör väskan extra speciell. Ett måste till garderoben då den passar så bra till allt!

Finns i svart och vitt.