Klassisk axelbandsväska
Allmänt: Klassisk liten axelbandsväska, som är stilren både till vardag och fest. Den fina kedjan och låset gör väskan extra speciell. Ett måste till garderoben då den passar så bra till allt!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Peris M.
    Peris M. (2016-11-23)
  • Produktfoto av Reet H.
    Reet H. (2013-11-10)

4/5 Laadukkaan tuntuinen laukku joka sopii hienosti varsinkin erilaisiin erikoistilanteisiin ja juhlatilaisuuksiin muotiasusteena. suosittelen kaikille laukkuja rakastaville naisille laukkukokoelmaan, miinuksena että laukun sisällä ei ole erillisiä taskuja esim. pankkikorteille.
- Kenol, Kenya - ()
4/5 hinta laatu suhde on kohdillaan. vaikutaa ihan hyvältä hankinnalta.
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 All things very nice
- ,mansehra,kpk, Pakistan - ()
Yksinkertaisen tyylikäs juhlalaukku. Tilava sisältä. Hyvä kiinnityslsysteemi. Mukavaa ja tukevaa materiaalia. Helppo pyyhkäistä jos pinta likaantuu.
- Rauma, Finland - ()
4/5 Hieno laukku ja kätevä! Sopii enemmän kuitenkin juhlallisempiin tilaisuuksiin. Hyvä että on olkarihma, ettei tarvi ainoastaan kädessä kantaa. Laukkuun ei mahdu paljon, mutta kuitenkin tarvittavat juhlatavarat.
- Oulainen, Finland - ()

Klassisk axelbandsväska

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Allmänt:

Klassisk liten axelbandsväska, som är stilren både till vardag och fest. Den fina kedjan och låset gör väskan extra speciell. Ett måste till garderoben då den passar så bra till allt!

Finns i svart och vitt.