Axelväska män, 4 färger
En snygg axelväska för män i fyra färgalternativ.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-01)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)

5/5 kestävä ja erittäin näppärän kokoinen ja siisti laukku sopii niin miniläppäristä tabletillle tai vaan vaikka ihan perus mukana kannettavien tavaroiden säilyttämiseen.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Laukku on tilava ja monikäyttöinen. Laukku on ollut arkisessa käytössä, lokeroita on ollut riittävästi ja niissä on pysynyt tavarat hyvin. Laukku on vastannut odotuksia ja ollut kestävä, sanoisin että hintansa väärtti.
- Oitti, Finland - ()
3/5 Laadukas ja siisti olkalaukku! Tästä laukusta huomasi, että laadusta tuli maksaa. noin 30e maksanut tuote oli laadukas, mutta aivan hieman liian pieni. Muutama sentti lisää nii sisään mahtuisi A4 kokoisia papereita. Vähän siis epäkäytännöllisen kokoinen. En voinut käyttää koululaukkuna liian pienen koon takia.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote. Erityisesti runsas määrä taskuja auttaa pitämään sisällön järjestyksessä. Isoon taskuun mahtuu eväät. Myös avaimelle tarkoitettu lenkki on kätevä. Kangas vaikuttaa kestävältä ja vetoketjut toimivat hyvin. Hihna voisi olla ehkä hieman pidempi, mutta ei haittaa liiaksi
- Espoo, Finland - ()
5/5 Yllättävän hyvä laukku, parasta laukussa on pehmeä rakenne joka muotoutuu tarpeen mukaan, eikä tunnu olkalaukkuna kannettaessa kovalta, helppo tarvittaessa jämäköittää pahvinpalalla. Hinta-laatu suhteeltaan erittäin hyvä. Hankittiin suojaksi tablettitietokoneelle, mutta kun huomattiin laukun monikäyttöisyys, niin on ollut tosi kovassa muussakin käytössä. Suosittelen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Kätevä ja laadukas olkalaukku sopii miehillekkin kuten myös naisille. Tilaa ja taskuja riittävästi sopii hyvin 10" tablettitietokone ja isompikin. Suosittelen.
- Hyrynsalmi, Finland - ()

Axelväska män, 4 färger

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

En snygg axelväska för män i fyra färgalternativ. Innehåller många olika fack och fickor både fram och bak. Du kan utan problem bära med dig mobil, plånbok, nycklar, en liten surfplatta och annat du behöver. Tidlös och enkel, passar perfekt till vardagsbehovet. Gjort av tåligt tyg.


Specifikationer:

 • Material: tyg
 • Storlek: 30x10x26cm