Långa handskar, öppna
Supersnygga och bekväma handskar som är långa och därför även håller dina armar varma. De är ändå öppna vid dina fingrar så du t.ex. kan använda din mobil. Trendiga och enkla.

4/5 Ostin näitä kaksi paria. Itsellä ei kuitenkaan ollut näille sen kummempaa käyttöä, kun ei nämä villaa olleet. Nyt onkin korjattu, että ovat puuvillaa.

Annoin ystävälleni ja hän on tykännyt kovasti. Työskentelee tietokoneella ja nämä kuulema estävät ranteiden kipeytymistä.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tuote saapui nopeasti, , Ja ensivaikutelma siitä on positiivinen.

Tuote on kestävä ja uskon kestävän rajumpaakin käsittelyä. Suosittelen!!! Hintakin sopiva, samallaisesta tuottteesta uskon hinnan olevan korkeampi
- Lohja, Finland - ()
3/5 Ostin vaimolle käsien lämmittämiseksi.

Jäänyt vähälle käytölle.

Hinta-laatusuhteessa ei valittamista.

Hyvä käsien lämmittämiseen myös sisästiloissa.
- Ihode, Finland - ()
3/5 Laadukkaampi materiaali voisi toimia paremmin tuotteessa ja paremmat pesu/hoito-ohjeet olisivat paikallaan.

Hinta on kohdillaan tuotteessa. Käytettävyyteen voisi auttaa jos tuotteessa olisi säädettävä kiristys eikä tuollainen kun nyt on.
- Joutsa, Finland - ()
5/5 Kivat käsineet. Materiaali on mukavan pehmeetä ja tosi joustavaa, ja tykkään käsineitten pituudesta. Tosi kätevät laittaa esim. elos mennessä, eipä ala heti käsivarsia palella. Kätevät varsinki näin syksyllä, koska ihan vielä ei oo tarvetta vetää lapasia tai sormikkaita käsiin, niin nää käsineet käy hyvin :D
- Kurikka, Finland - ()
5/5 Juhlatilaisuuksissa hyvät käyttää. Mukavan tuntuiset käsissä. Tämä ollut hyvä ostos, sillä nämä sopivat niin juhliin kun muutenkin käyttöön. Nämä eivät ole kyllä hinnalla pilattu.
- Kirkkonummi, Finland - ()

Långa handskar, öppna

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Supersnygga och bekväma handskar som är långa och därför även håller dina armar varma. De är ändå öppna vid dina fingrar så du t.ex. kan använda din mobil. Trendiga och enkla. One size som passar de flesta tack vare det stretchiga materialet.


Specifikationer:

  • Storlek: One size Material: Bomull