Motionsväska för vattenflaskan
Allmänt:En liten väska för motionären i vilken du smidigt kan ta med vattenflaskan, mobilen och nycklarna. Väskan är liten och smidig.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-24)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-24)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)

Våra kunders produktvideor

4/5 Oma juomapulloni ei tähän mahtunut, eli pitää olla tosi pieni pullo. Muuten vaikutti mukavalta, ajattelin itse käyttää tätä kesällä lenkeillessä. Pullon lisäksi vetoketju taskuun otan asunnon avaimet ja puhelimen. Kaikki kulkee kätevästi mukana, ei tarvi ottaa isoa reppua yms.
- Lapua, Finland - ()
5/5 Ostettiin tämä vaimolle käytännössä puhelinlaukuksi, mutta kuvauksen mukaisesti tässä menee pieni juomapullokin. Hinta-laatusuhde tässä on oikein hyvä ja vastasi odotuksia sekä tuotekuvia
- Imatra, Finland - ()
3/5 Ihan ok, vähän halvan oloinen, mutta ajaa asiansa ihan hyvin. Hyvä hinta-laatusuhde. On kiva kun kesällä voi pitää vesipulloa mukana ja kädet jää vapaaksi. Jos kovasti remuaa niin vesipullo saattaa tippua kyydistä. Lisäksi harmittaa että kaikki pullot ei mahdu tähän, normaalit kyllä mahtuu. Värejä voisi olla vähän erilaisia.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimiva pullo, eipä siinä mitään. Muija käyttää harrastaessaan tamppausta. Eli kulkee pitkin metsiä lumikengillä tämä pullo vyöllään. Ei ole ainakaan valittanut.
- Ylämylly, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä pullolaukku. Pulloa ei ole mukana, mutta tuon pullon pitää olla erittäin pienen kokoinen, jotta sen saa sinne hyvin laitettua. Pullo-osuus on vielä mukavasti alumiinikerroksella vuorattu niin pitäisi juoman lämpötilankin pysymän melko hyvin vakiona.
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Ihan hyvä, mutta tuo pullon paikka olisi saanut olla vähän isompi...
- Nakkila, Finland - ()

Motionsväska för vattenflaskan

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

En liten väska för motionären i vilken du smidigt kan ta med vattenflaskan, mobilen och nycklarna. Väskan är liten och smidig. Du får händerna fria och kan njuta av den friska luften utan att oroa dig för grejerna du vanligtvis har i fickan eller i händerna.

 

Specifikationer:

 • Material: Polyester, plast
 • Storlek: 24x24cm
 • Vikt: 86 g

39 SEK Info om moms
Norm. 69
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- P.g.a det Kinesiska nyåret är PRODUKTENS leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter