LED-fingervantar
Perfekt accessoar till ravefesten eller festivalen. I varje fingerspets finns en inbyggd LED som lyser och byter färg.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Toni J.
  Toni J. (2014-11-23)
 • Produktfoto av Tomi V.
  Tomi V. (2014-10-12)
 • Produktfoto av Tomi V.
  Tomi V. (2014-10-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 coola vantar , varmare än vanliga fingervantar , annorlunda bekvämt bra tyg inuti , man känner av kablarna lite men inte obekvämt. lyser coolt . Har fått mycket positiva kommentarer för dem å förfrågningar om var de kan köpas . man syns ju bra på stan. å får lite stil på samma gång, int bästa å cykla med ( om man cyklar med trick och hoppar / på backhjulet o.s.v ... kablarna kan skadas lite... så någon lampa börjar krångla men de brukar no funka igen efter stund... annars snygga bra, rätt varma.. passar bra på olika storlekar , annpassar sig bra efter händerna.
- Larsmo, Finland - ()
5/5 Kivat käteen ja huomiota herättävät. Lämmmittivät kuten normi sormikkaatkin. Yhden talven kesti. Ehkä suomen märät ilmat olivat ylivoimaiset. Nämä olivat siis lapsella käytössä.
- Tampere, Finland - ()
1/5 Myöhässä yli 2 kuukautta, pahoiteltiin ja hyvitettiin alennuskuponkien kera, ei paljoa naurattanut taikka hymyilyttänyt.

Myöhässä yli 2 kuukautta, pahoiteltiin ja hyvitettiin alennuskuponkien kera, ei paljoa naurattanut taikka hymyilyttänyt.

Myöhässä yli 2 kuukautta, pahoiteltiin ja hyvitettiin alennuskuponkien kera, ei paljoa naurattanut taikka hymyilyttänyt.
- Inkeroinen, Finland - ()
4/5 Hassun hauskat sormikkaat. Olen käyttänyt valomaalauksessa näitä. Erillaiset sormimerkit saavat näillä aivan uuden ulottuvuuden ;) Lämpimän tuntuiset, joten näitä voisi käyttää myös pakkasella.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 oke.... näistä on ollu mulle tosi paljon hyötyä.... ainoat ongelmat ovat olleet käsineiden materiaalista johtuva nopea tummuminen jolloinka valo heijastuu sormenpäistä huonommin... toinen ja viimenen ongelma on niiden käyttämisrajoitteisuus: ei mennyt minulla ku vain viikko kaks ja oli oikean käden hanskan ledeistä loppunut virta peukalossa ja keskisormessa ja enää näkyy vain punainen väri kaikissa... eli elektroniikassa käytetty juotos ja piuhat ja niiden liittäminen hanskaan on ollut sekundaa: piuhat ovat jääneet liian kirealle ja siksi katkeavat suojakuoren sisällä jolloinka ne voi korjata vain vaihtamalla piuhat... muuten ovat hyvät ja erittäin lämpöset... talvella ja syksyllä hyvä käyttää pimeällä näkyvyyttä tuomaan autoilijoiden silmiin ja pitämään näpit lämpösinä... suosittelen jos pari epäkuntoista lediä ei haittaa...
- Pieksämäki, Finland - ()
Tosi hyvät sormikkaat. Tilasin festareita varten nämä sormikkaat ja on toiminut tarkoituksessaan. Ledit sormenpäissä ovat todella kirkkaat ja sormikkaissa on monta eri toimintoa. Sormikkaat ovat myös lämpimät. Laatusuhde hintaan katsottuna on sopiva eli voisin tilata useamman kappaleen näitä.
- Naarajärvi, Finland - ()

LED-fingervantar

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Perfekt accessoar till ravefesten eller festivalen. I varje fingerspets finns en inbyggd LED som lyser och byter färg. Vantarna skapar vackra mönster när du rör dina händer i mörkret, och med lite rök från rökmaskinen blir effekten ännu tydligare.


Specifikationer:

 • Strömkälla: 2 x CR1220- batterier (medföljer ej)
 • Vikt: 100g

Medföljer:

 • 1 x Par vantar

Produkter du kanske är intresserade av: