Dörrkrokar
Perfekt för en liten lägenhet med ont om plats att hänga saker.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Minna T.
    Minna T. (2014-12-03)
  • Produktfoto av Panu R.
    Panu R. (2014-09-07)

4/5 Tosi kätevä tuote meillä on lapsenlapseni kanssa kaikkea kivoja pikku juttuja jotka saa nyt hauskasti esiin. Suosittelen. Voi laittaa myös tarpeelliset tavarat hyvin ja ne saa nopeasti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ei enää vaatteita pitkin asuntoa! Säädettävyys eri kokoisille oville toimii pituuden puolesta ja kun vähän käyttää pihtejä niin ala- ja yläosan kiinnityksenkin saa toimimaan riippumatta oven paksuudesta. 2 vuotta käytössä eikä ole mennyt mikskään.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Kämpässä on aika vähän säilytystilaa ja varsinkin eteisessä ei oikein ole mitään missä pitää kaikkea rompetta.

laitoin kiinni eteisen oveen ja avot saa laukut ja muut sellaiset tavarat oikein näkyvään paikkaan, ettei unohdu niin helposti. Pysyy oikein hyvin omassa ovessa, ei ole pudonnut, molempien päiden metallisia klipsejä piti vähän säätää, mutta sen jäkeen on ollut koko ajan paikoillaan, kestää kohtuullista painoa, esim. sellainen suht painava talvitakki pysyy ihan hyvin ovessa, mutta täyteen pakattu reppu on jo liikaa. Suosittelen.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Näitä olisi pitänyt tilata enemmän! Onnekseni sattui tulemaan vihreä! Helppo asentaa ja tähän saa tosi monta tavaraa "säilöön"! Pienessä asunnossa kaikki kokeiltava!Todellakin hinta ja laatu ovat kohdallaan! Sain kaikki kassini ja pussukani eteisen oveen roikkumaan, siinä ovat käden ulottuvilla mukavasti!
- Joutseno, Finland - ()
5/5 arkisten korujen, helmien ja kevyeden pusakoiden käyttöön sopiva ,kätevästi esillä
- Espoo, Finland - ()
3/5 Valitettavasti ei toimi normaalissa väliovessa - klipsit, joiden tarkoitus on pitää nauha kireänä, luistavat irti. Pitäisi ehkä naulata kiinni? Vaatii pitempiä metalliosia ettei "karkaa" tai vastavedon oven toiselle puolelle. Muuten ihan hyvä idea.
- Hyvinkää, Finland - ()

Dörrkrokar

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Har du ont om plats att hänga kläder på? Eller dina väskor? Denna smarta produkt ger dig nya förvaringslösningar. Fäst enda änden på dörrens underkant och den andra på överkanten, fäst krokarna på önskad höjd och ta ett steg tillbaka för att beundra denna smarta lösning. Du kan fästa flera remmar på en och samma dörr. Perfekt för en liten lägenhet med ont om plats att hänga saker.


Specifikationer:

  • Längd: 2 meter
  • Material: ABS och harts
  • Vikt: 200g
  • Fyra färger

Garanti:

1 månader