Katt sparbössa
Roliga spargris för barn. När du ställer in mynttråg fångster katten det i tidningen. Inte lämplig för barn under 6 år.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niko S.
  Niko S. (2016-02-28)
 • Produktfoto av Niko S.
  Niko S. (2016-02-28)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-11-27)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-11-27)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin tuotteen lapselleni innostamaan rahan säästämistä ja tämä on toiminut siinä erittäin hyvin. Kolikoita saisi mielellään mahtua enemmän kuin 20kpl.
- Jämsänkoski, Finland - ()
4/5 Iha huippu säästölipas :) En malta odottaa ku lahjoitan tämän vehkeen siskon lapsille säästölippaaksi, ja heidän 3 kissaa miten ne reagoi tähän :D Aivan huikea laite :) Hintaansa nähden aika hyvä :)
- Lieksa, Finland - ()
2/5 Hetken mielijohde-ostos. Pikkulikka kyllä tykkäs, aikansa. Surkea äänentoisto latistaa tunnelmaa. Ideana kiva ja viihdyttävä. Valitettavaa kertakäyttökamaa.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ostin lahjaksi serkun lapselle ja tykkää kovasti. Hauska lahjaidea! Tuote vastasi odotuksia. Hinta oli omasta mielestäni aika ok nykymaailman menoa kun suomen hinnoilla seuraa. Säästäminen on muutenkin lapsille hyvä opettaa sillä se lisää pitkäjänteisyyttä!
- Hanko, Finland - ()
3/5 Hauska pikku "säästölaatikko". Toimitus tuli nopeasti perille johtuen siitä että se tuli suomen varastosta. kolikoita on tullut syötettyä reiliusti ja aina tulee hello ja thankyou. hinta laatusuhde kohdallaan. sopii perheen pienimmille säästö tarkoitukseen.
- Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Aika valju ja muovinen laite näin aikuseen makuun mutta muksu tykkäs, nähtäväksi nyt jää kuinka kauan menee että laatikon sielunelämä käy liika kiinnostavaksi.
- Seinäjoki, Finland - ()

Katt sparbössa

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Allmänt:

Rolig spargris för barn. När du lägger ner ett mynt på tallriken dyker katten upp och fångar det! Sparandet blir roligt. Perfekt present till ett barn.

 

Specifikation:

 • Fungerar med 2 x 1,5 V AA-batterier 
 • Mått: 120x91x98mm 
 • Vikt: 355g

 

Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader