BMW 20-pin till 16-pin adapter
Detta är en länkkabel/adapter som används för att ansluta OBD2-felkodsläsare/skanner till bilen. Denna 20-pin kontakt är speciellt framtagen för BMW och möjliggör anslutning av OBD-kompatibla enheter att ansluta till en BMW med 20-pin kontakt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jarko K.
    Jarko K. (2015-02-17)
  • Produktfoto av Pasi M.
    Pasi M. (2014-02-27)

5/5 Fungerar precis som en adapter ska.

Funkade från vilken läsare som helst med bara obdII kontakt.

Så behöver du en adapter till din felkodsläsare för att läsa eller släcka felkoder på din bmw så tveka inte bara köp!
- Söderåkra, Sweden - ()
5/5 Vaikuttaa laadukkaalta ja toimintaperiaatteeltaan OK-laitteelta. Jäi paremmin testaamatta kohteen poistuttua, mutta vastaavat adapterit yleensä toimineet vallan mainiosti.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Omaan tarkoitukseen oli vähän huono, jouduin avaamaan johdot ja kolvaamaan uudestaan, muttakun näin tein sain toimimaan normaalin obd2 ohjelmiston kanssa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuote on täyttänyt tehtävänsä eli e36 M3 3.2 -97 diagnosointi. Ei toiminut -94 325, mutta se taitaa olla softapuolen ongelma. Hieman on tiukka irroittaa diagnostiikkaliittimestä eli täytyy pitää toisella kädellä kiinni auton liittimestä. Kaikinpuolin tyytyväinen on tuotteeseen saanut olla.
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Toimiva kampe kohtuulliseen hintaan. Suosittelen. Vanhan e46:n sielun sisuksiin päästiin konepellin alta käsiksi ihan sujuvasti tämän ja INPA-johdon ja ohjelman kanssa – kunhan sen INPAn asentamisen ongelmat (ja niitä riitti) oli ohitettu.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta/laatusuhde. Jos omistaa vanhemman Bmw:n niin tämä on hyvä ja tarpeellinen ostos, tämän avulla pääsee lukemaan vikakoodit mm. 1997 Bmw:stä jossa ei ole valmiina obd pistoketta
- Nivala, Finland - ()

BMW 20-pin till 16-pin adapter

★★★★★
★★★★★
56 Produktomdömen

Allmänt:

Detta är en adapter som används för att ansluta OBD2-felkodsläsare till bilen. Denna 20-pin kontakt är speciellt framtagen för BMW och möjliggör anslutning av 16-pins OBD-kompatibla enheter till en BMW med 20-pin kontakt.

 

Specifikation:

 

  • Fungerar med alla BMW, med 20 pin uttag
  • Ändrar 20-pin till 16-pin (OBD2)
  • Kabellängd: ca 28 cm (+kontakter)

 

e-ville blogi Obd


Garanti:

6 månader