OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare
OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

4/5 Jatkaa liittomen kojelautaan. Hiukan ruma se on mutta ajaa asiansa. Kytkin on hyvä idea. Ihan pitää lupauksensa ja toimii niinkuin pitää. Laatu ok ja hankinta kannattava.
- Lammi, Finland - ()
5/5 johto tuli ja heti pistin kiinni. helppo asentaa ja näytön saa todellakin juuri siihen mihin pitikin. laadukas ja hinta kohtuullinen. . sopivan mittainen tarpeisiini. voin suositella..
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 Ei toiminut 2006 Fiat Ducaton kanssa. Ostin myös kaapelin, mikä nytten jäi käyttämättä. Ehkä käyttöä on jonkun muun auton kanssa. Että sillee!
- Siuntio, Finland - ()
4/5 Jatkojohto ei paljon selittelyä tarvitse, toimiva piuha. Kerran kokeilin ja hyvin toimi, mutta tarvetta ei ole kun iOBD2 lukian voi laittaa suoraan kiinni ilman piuhaakin.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin. Tämän avulla ripustin OBD2-lähettimen ratin taakse piiloon vilkkuviikseen. Laite on nyt pois jalkatilasta ja OBD-portin vaurioitumisriski minimoitu.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Todella hyvä jatkojohto ja katkaisin OBD-lukijalle. Ei tarvitse erikseen irroittaa lukijaa autosta eikä kuluta näin ollen akkua. Todella kätevää. Pieni mutta hyvä lisä OBD-lukijan kanssa kaveriksi. Suosittelen!
- Turku, Finland - ()

OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Behändig OBD2-skarvsladd som gör att du kan placera din OBD-enhet antingen närmare dig själv, eller lättare kunna gömma bort den.

Sladden har också en strömbrytare, så att du ska kunna stänga av OBD-enheten när du inte vill ha den igång. Detta kan vara bra om du har en WiFi eller bluetooth -styrd enhet.


Specifikationer:

  • Längd: 60cm
  • 16 Pins
  • OBD hane till hona

Medföljer:

  • 1 x Skarvkabel med strömbrytare

Garanti:

3 månader

90 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter