OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare
OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

4/5 Hinta suht kova johdon pätkälle. Ajaa asiansa kyllä mutta omiin tarpeisiin ihan liian pitkä, mutta ei ollut valinnanvaraa kun valmiin kytkimen halusin jotta voi pitää langatonta OBD kokoajan kytkettynä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ja tämä sopii kuin nenä Petteri Punakuonolle kun obd-vikakoodilukija pitää saada sammutettua ilman että sitä repii irti joka kerta!

Katkaisija toimii niinkuin pitääkin
- Sauvo, Finland - ()
4/5 Vaikka pojan Toyotassa Obd paikka ei olekkaan kovin pahassa paikassa niin on siinä aina oma vaivansa varsinkin jos etsit vikaa ja joudut useammin katsomaan. Paikalleen en ole jättänyt koska en ole varma hörpääkö talvella hukkavirtaa.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Hankittu mahdollistamaan lukijan sijoittaminen auton katteiden alle, kun pistokkeelle varattu tila on niin ahdas, ettei mahdu edes pienimmät markkinoilla olevat lukijat. Tämä ajaa tehtävän ja mahtuu nippa nappa katteiden alle. Toimivaksi todettu ja vaikuttaa laadultaankin ihan kelvolliselta. Kytkintä en olisi itse tarvinnut ainakaan tuon muotoisena, mutta eipä tuosta ole harmiakaan ollut.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Näppärä kun ei tarvi ottaa aina obd2 lukijaa irti, voit jättää paikoilleen ja vilkaista tarvittaessa tietoja kännykälläsi tai padilla vain katkaisijaa kääntämällä.

Ja joihinkin autoihin ilman tätä kaapelia lukijan asentaminen on mahdotonta, tai ainakin vaikeaa riippuen lukijan mallista.
- Ivalo, Finland - ()
4/5 Autoon asensin OBD-lukijan jatkoksi. Katkaisijan ansiosta saa napsautettua lukijan pois päältä akkua kuluttamasta. Hyvä ja asiansa ajava tuote. Voin suositella.
- Raisio, Finland - ()

OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Behändig OBD2-skarvsladd som gör att du kan placera din OBD-enhet antingen närmare dig själv, eller lättare kunna gömma bort den.

Sladden har också en strömbrytare, så att du ska kunna stänga av OBD-enheten när du inte vill ha den igång. Detta kan vara bra om du har en WiFi eller bluetooth -styrd enhet.


Specifikationer:

  • Längd: 60cm
  • 16 Pins
  • OBD hane till hona

Medföljer:

  • 1 x Skarvkabel med strömbrytare

Garanti:

3 månader

99 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Skickas från vårt kinesiska lager. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 4-6 arbetsdagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: