Toapapper -Shit happens
Mycket välformulerad text på hushållets viktigaste rulle!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Julia L.
    Julia L. (2017-01-15)

4/5 Aivan loistava lahkaidea esim opiskelijabudjetilla ja samalla o myös hyödyllinen sekä takaa varmat naurut lahjan saajalle! vieraita kun tulee niin vaihtaa tavallisen vessapaperin shit happens paperiin!
- Kemi, Finland - ()
5/5 Hankin hupilahjaksi tyttärelle jolla oli vähän hankalaa. Ainakin sai kunnon naurun aikaiseksi :D Näppärä yksityiskohta omaankin vessaan varsinkin jos vieraita tulossa. Ihan käyttökelpoinen tuote. Toimii juuri niinkuin vessapaperin pitääkin ja lisäksi saa vähintäänkin hymyilemään.
- Alavus, Finland - ()
3/5 Tuote on hauska, mutta paperi on niin ohutta ettei sillä kyllä mielellään pyyhi. Ehkä nenäliinana menee jotenkuten. Teksti on hauska ja kokonaisuutena hyvä tuote, hinta oli ehkä vähän korkea vessapaperista mitä ei voi oikein käyttää vessapaperina...
- Hämeenkyrö, Finland - ()
3/5 Ostin pojilleni lahjaksi. Paketoin hienosti. Naurua piisasi.

Menee näytille, ei käyttöön. Paitsi kun on tarve.

Hauska ja ei niin tavanomainen. Freek humour ?
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 On niin hienoa vessapaperia, ettei raaski persettä pyyhkiä tuolla. On siis somisteena vessassa ja toki hätävarana kun oikea vessapaperi loppuu.
- Utsjoki, Finland - ()
4/5 Persettähän tällä ei voi pyyhkiä kun on vähän ohuenlaista paapperia... en kyllä käsitä miksi tämä tuote pitäisi tilata eihän tässä nyt ole mitään järkeä. :D
- Jämsänkoski, Finland - ()