Camo -maskeringstejp av textil 10m
Mycket populär för både jakt och paintball.

5/5 Tilaamani kangasteippi oli tarttuvuudeltaan käyttökohteessani erittäin hyvä jos vertaan sitä paikallisesta kaupasta ostamani vastaava kangasteippiin se kun tipahtaa irti jo muutaman päivän aikana, joten tämän teipin jouduin liimamassalla uudelleen kiinnittämään ja hinta kuitenkin on reilusti kalliimpaa ja liimamassat päälle! Omaan käyttöön sain erittäin hyvin tarttuvan kangasteipin e- villeltä!
Raimo K. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Hyvin tarttui frisbeegolf repun putteritaskun reunaan johon tätä ostin piilottamaan vanhat kulumiset ja estämään uusia. Varmaan myös auttoi tarttumisessa että reppu oli pitkään auringossa joka sulatti hieman liimaa lisää. Korjasin myös alumiinisen korttilompakon tällä josta sarana antoi periksi.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
3/5 teippi oli samanlaista kuin kuvissa, liima pinta melko pitävä ja teipillä hyvä vetolujuus. Hinta laatu suhteeltaan hyvä, vaikka jostakin sai samanlaista vieläkin halvemmalla.
Sami H. - Kempele, Finland - ()

Camo -maskeringstejp av textil 10m

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Maskeringstejp tillverkad av textil, väl lämpat för en mängd olika användningsområden. Ytan på tejpen ger exempelvis en god greppvänlighet. Mycket populär för både jakt och paintball, m.fl.


Specifikationer:

  • Längd: 10m

63 SEK Info om moms
Välj mönster
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter