Kirurgkniv + 10 blad
Kirurgkniv + 10 blad

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Makesi
    Makesi (2017-01-12)
  • Produktfoto av Makesi
    Makesi (2017-01-12)

5/5 Hyvän tuntunen metallinen runko ja ainakin valmiina oleva terä tuntui suhteellisen terävältä, hintaansa nähden tosi hyvä diili kun saa yhteensä 11 terää (yksi valmiiksi kiinni ja 10 ylimäärästä)
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Olen askarrellut ja tää on ollut tosi kätevä erillaisissa jutussa. Tuote tuntuu laadukkaalta ja vastasi minun odotuksiani. Hintakin oli halpa. Oli hyvä ostos.
- Kuusamo, Finland - ()
3/5 Perus leikkaamiseen käy. Terän kiristys vähän hassu, pyöreä holkki joka vedetään ylöspäin terää päin joka kiristää terän leukojen väliin. Saattaa helposti löystyä kesken kaiken. Varsinkin kun tästä samaisesta holkista pidetään kiinni leikatessa, ja sormetki saattaa lipsahtaa terään kun kiristää. Suosittelen jotain muuta vestä kuin tätä, ainakin tarkempaan leikkaamiseen.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Olen tosi tyytyväinen tähän kynäveitseen, askartelen veistelemällä puusta pieniä eläimiä esimerkiksi karhuja ja tämä kynäveitsi on siihen tarkoitukseen erittäin hyvä. Veistelin aiemmin mattoveitsellä mutta se on kömpelö siihen. Suosittelen toisillekkin askeroijalle tätä kynäveistä.
- Rautavaara, Finland - ()
2/5 Yllättävän hyvin käteen istuva, teränsuojus irtoaa herkästi (toisaalta hyvä että saa vaikka yhdellä kädellä sen irti, mutta riski että huomaamatta terä esillä) ja teräsuojuksen irroitus löystää helposti terän, eli sen kiinnitys pitää tarkistaa joka kerta ennen käyttöä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Varmaankin halvin kynäveitsi vieläpä kymmenen terän kanssa!

Todella terävä helppo avata esim paketteja ja leikätä tarkkoja kuvioita esineihin.

Hyvä ostos mielestäni.
- Monninkylä, Finland - ()

Kirurgkniv + 10 blad

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Du behöver inte vara läkare för att ha nytta av en kirurgkniv. Kniven är mycket användbar i en mängd olika situationer, i princip på samma sätt som du använder en vanlig mattkniv. I Detta fall får du betydligt bättre precision och kan skära mer detaljerat med ett bättre slutresultat. 10st extra blad medföljer.


Medföljer:

  • 1 x Kirurgkniv
  • 10 x Knivblad