Agentpenna 4-in-1
Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

5/5 Tämä on todella hyvä tuote. Ei kukaan tiedä, että tässä on sisällä USB-tikku, jonka avulla voi hyödyntää salaisten tietojen pitämisen sisällään. Laser-osoitin on tosi hyvä, samoin kuin 2 valoa. Suosittelen tätä kaikille.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Kynä on ollut hinta-/laatusuhteeltaan todella hyvä. Ainoa mistä en okein pidä on sen paksuus. Mutta eipä tuota ole paljon tullut kirjoittamiseen käytettyä.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Jag är ju ingen hemlig agent så jag har ännu inte hunnit använda den. Men säkert en fin present för en yngre tekniknörd. Det är ju fint att vara nörd i dag.
- Billdal, Sweden - ()
4/5 Hyvä kynä, tulee selkeä jälki eikä vuoda. Muistitikkua en ole vielä ehtinyt kokeilla. Laser-valoa testasin pimeällä ulkona ja todella kauas näyttää. Taskulamppu ei ollut niin tehokas, mutta en tätä sen takia ostanutkaan. Kynän saapuminen kesti yli kuusi viikkoa eikä tästä johtuen ehtinyt pukin konttiin, joten toimitusajasta hieman miinusta.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Monipuolinen kynä, joka tekee sen mitä on luvattu. Tämä on nyt kulkenut vakiona takin taskussa, muistitikusta on ollut työtehtävissä jo pari kertaa hyötyä, samaten taskulampusta. Kynäkin toimii yllättävän hyvin.
- Imatra, Finland - ()
1/5 Valitettavasti huono ja ei toimi. Ei käytännöllinen eikä varmasti kestä mitään. Kynä toiminto ei toiminut. Ehkä koristeena menee. En voi suositella kenellekkään.
- Pieksämäki, Finland - ()

Agentpenna 4-in-1

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Mycket cool gadget i äkta James Bond -anda!

Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

Denna penna är det perfekta tillbehöret för resor, samt självklart för agenter och detektiver m.fl. Minnet är 8Gb stort, och det ultravioletta skenet är bra till att se vattenstämplar (hitta falska sedlar) eller osynlig text...

Produkten är förpackad i en snygg box, så pennan är också mycket lämplig som en gåva.


Specifikationer:

 • Funktioner:
  • Penna
  • USB-minne 8Gb
  • Laserpekare
  • Ficklampa
  • Ultraviolett lampa
 • Dimensioner: 143 x 12 x 12mm
 • Vikt: 25g

Garanti:

6 månader