Agentpenna 4-in-1
Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

4/5 Hyvä kynä, tulee selkeä jälki eikä vuoda. Muistitikkua en ole vielä ehtinyt kokeilla. Laser-valoa testasin pimeällä ulkona ja todella kauas näyttää. Taskulamppu ei ollut niin tehokas, mutta en tätä sen takia ostanutkaan. Kynän saapuminen kesti yli kuusi viikkoa eikä tästä johtuen ehtinyt pukin konttiin, joten toimitusajasta hieman miinusta.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Monipuolinen kynä, joka tekee sen mitä on luvattu. Tämä on nyt kulkenut vakiona takin taskussa, muistitikusta on ollut työtehtävissä jo pari kertaa hyötyä, samaten taskulampusta. Kynäkin toimii yllättävän hyvin.
- Imatra, Finland - ()
1/5 Valitettavasti huono ja ei toimi. Ei käytännöllinen eikä varmasti kestä mitään. Kynä toiminto ei toiminut. Ehkä koristeena menee. En voi suositella kenellekkään.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Laser-valoa testasin ulkona pimeässä, hyvin osuu pihakoivuun 20. päähän. Taskulamppu... nojoo menettelee ohessa. Kuulakärkikynä on hyvä. Muistitikku on kiva lisä vaikka noita erilaisia on kertynyt senverran että missähän mitäkin on. "sininen ja valkoinen lähivalo"...öh, sanoisin että sininen on aika mielnkiintoinen... seteleistä löytyy kuvioita joita ei normivalossa näe.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Eräänä päivänä tuli kova kiire tallentaa kuvia ja kynä oli ainoa jonka löysin.Muistin että siinä on myös usb-muistitikku.Kynä pelasti päiväni ja pidän sitä aina mukana.Todella hyvä ostos.
- Huutomäki, Finland - ()
5/5 Tuote arvelutti tilatessa, mutta saatuani tuotteen olin erittäin tyytyväinen ostokseen. Todella kätevä kynä, joka sisältää usb:n, laserin, 2 erinlaista taskuvaloa.

Erittäin kätevä erinlaisiin palavereihin ja koulutuksiin. Kulkee kätevästi mukana.

Kynän käyttäminen vaati aluksi hieman miettimistä, koska kynän "terän" saa avattua kynän kärkeä pyörittämällä vastapäivään, eli ei ole nappia tms, joten aina saa ohjeistaa miten kynää käyttää jos sen lainaa jollekki :D.
- Helsinki, Finland - ()

Agentpenna 4-in-1

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Mycket cool gadget i äkta James Bond -anda!

Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

Denna penna är det perfekta tillbehöret för resor, samt självklart för agenter och detektiver m.fl. Minnet är 8Gb stort, och det ultravioletta skenet är bra till att se vattenstämplar (hitta falska sedlar) eller osynlig text...

Produkten är förpackad i en snygg box, så pennan är också mycket lämplig som en gåva.


Specifikationer:

 • Funktioner:
  • Penna
  • USB-minne 8Gb
  • Laserpekare
  • Ficklampa
  • Ultraviolett lampa
 • Dimensioner: 143 x 12 x 12mm
 • Vikt: 25g

Garanti:

6 månader