Agentpenna 4-in-1
Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

4/5 Monipuolinen kynä, joka tekee sen mitä on luvattu. Tämä on nyt kulkenut vakiona takin taskussa, muistitikusta on ollut työtehtävissä jo pari kertaa hyötyä, samaten taskulampusta. Kynäkin toimii yllättävän hyvin.
Jarkko P. - Imatra, Finland - ()
4/5 Laser-valoa testasin ulkona pimeässä, hyvin osuu pihakoivuun 20. päähän. Taskulamppu... nojoo menettelee ohessa. Kuulakärkikynä on hyvä. Muistitikku on kiva lisä vaikka noita erilaisia on kertynyt senverran että missähän mitäkin on. "sininen ja valkoinen lähivalo"...öh, sanoisin että sininen on aika mielnkiintoinen... seteleistä löytyy kuvioita joita ei normivalossa näe.
Ville-pekka K. - Kotka, Finland - ()
1/5 Valitettavasti huono ja ei toimi. Ei käytännöllinen eikä varmasti kestä mitään. Kynä toiminto ei toiminut. Ehkä koristeena menee. En voi suositella kenellekkään.
Tero T. - Pieksämäki, Finland - ()
3/5 Eräänä päivänä tuli kova kiire tallentaa kuvia ja kynä oli ainoa jonka löysin.Muistin että siinä on myös usb-muistitikku.Kynä pelasti päiväni ja pidän sitä aina mukana.Todella hyvä ostos.
Timo K. - Huutomäki, Finland - ()
5/5 Tuote arvelutti tilatessa, mutta saatuani tuotteen olin erittäin tyytyväinen ostokseen. Todella kätevä kynä, joka sisältää usb:n, laserin, 2 erinlaista taskuvaloa.

Erittäin kätevä erinlaisiin palavereihin ja koulutuksiin. Kulkee kätevästi mukana.

Kynän käyttäminen vaati aluksi hieman miettimistä, koska kynän "terän" saa avattua kynän kärkeä pyörittämällä vastapäivään, eli ei ole nappia tms, joten aina saa ohjeistaa miten kynää käyttää jos sen lainaa jollekki :D.
Toni M. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Hauska kampe, mutta kun kerran kiersin kynän auki, niin eipäs mennyt oikeille jengoille ja se oli siinä. Etsin nimittäin sitä kynää siitä, millä olisi voinut kirjoittaa. En löytänyt. Laserosoitin varmasti kiva leikkiä ja miksei opettajille karttakeppinä (käytetäänkö karttakeppejä enää. Ei tuolla voi kynsille ainakaan räväyttää, niinkuin aikoinaan koulussa meidän opettajat tekivät oikealla karttakepillä). En oikein löytänyt sopivaa käyttötarkoitusta itselleni, joten se on nyt opettajavaimoni koululaukussa.
Harri Matikainen - Utsjoki, Finland - ()

Agentpenna 4-in-1

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Mycket cool gadget i äkta James Bond -anda!

Denna penna fungerar förutom som just en penna, också som ett USB-minne, laserpekare, ficklampa, samt ultraviolett lampa!

Denna penna är det perfekta tillbehöret för resor, samt självklart för agenter och detektiver m.fl. Minnet är 8Gb stort, och det ultravioletta skenet är bra till att se vattenstämplar (hitta falska sedlar) eller osynlig text...

Produkten är förpackad i en snygg box, så pennan är också mycket lämplig som en gåva.


Specifikationer:

 • Funktioner:
  • Penna
  • USB-minne 8Gb
  • Laserpekare
  • Ficklampa
  • Ultraviolett lampa
 • Dimensioner: 143 x 12 x 12mm
 • Vikt: 25g

Garanti:

6 månader

81 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter