Buntband 100-pack 150x2.5mm
Buntband 100-pack 150x2.

5/5 Nippusiteet ovat todella hyviä ja hinnaltaan edullisia. Ei mistään saa yhtä halvalla kuin nämä ovat. Tilaan heti kun nämä loppuu ja suosittelen muillekin. Näitä tarvitsee aina ja noin halvalla saa niin kannattaa tilata heti!
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Tuote on loistava. Halpa, hyvä ja kestävä.

Toimivat hyvin ja kestävät käyttöä. Sopivan valkoinen.

Toimitus tuli nopeasti ja vakuuttavan hyvä.
- Nummela, Finland - ()
5/5 Nippusiteet ovat olleet tosi käytännöllisiä pienii fiksausiin :) Rc-autoihin erinomaisia siteitä suosittelen. :) Ostos on omastamielestä ollut hyvä ja noi on varmasti monesssa muussakin käytännöllisiä.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Hyvät normi nuppusiteet. Toimii ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Alastaro, Finland - ()
5/5 Ihan hyviä nippusiteitä eli laadussa tai toiminnassa ei ole mitään vikaa. Nämät ovat tosiaan melko kapeita nippusiteitä, joten niiden taivuttelu on sen takia helppoa, joten mikäli kiristettävän kappaleen halkaisija on pieni niin näillä saa kyllä tukevasti kiinni...
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Haluatko niputtaa asioita? Se hoituu hyvin nippusiteillä. Nämä nippusiteet ovat kestäviä ja halpoja, mutta pituus ihan kärjestä perän loppuun asti on n. 14,7cm eli ei 15 cm mittaisia kuten kuvauksessa sanottaan. Kielekkeen saa hankalasti auki uusiokäyttöä ajatellen, mutta saa kuitenkin. Suosittelen ostamaan 2eurolla jos sinulla on tarvetta niputtaa jotain(en halua kuvitellakkaan mitä kaikkea voit niputtaa).
- Jyväskylä, Finland - ()

Buntband 100-pack 150x2.5mm

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Buntband, också kallat "stripes". Dessa hade MacGyver svårt att klara sig utan, och det samma gäller för mig som skriver denna text. Jag använder dessa till allt från att binda upp mina chiliväxter till att reparera diskmaskinen med. helt enkelt ett måste, tillsammans med eltejp, järntråd och snabblim!


Specifikationer:

  • Mått: 150x2,5mm

Medföljer:

  • 100-pack

Produkter du kanske är intresserade av: