Möbelhjälpen
Visst är det roligt att bära tunga möbler upp och ner för trapporna när du flyttar?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-30)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-30)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-17)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-17)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ändligen ett produkt som gör det lätt att flytta på möbler. Den är slitstark och hjälpa till att allt blir mycket lättare att bära. Rekommenderas starkt
- Hudiksvall, Sweden - ()
4/5 Näppärä apu muutettaessa. Epämääräisen näköiset ja kokoiset esineet siirtyvät ilman sormien kramppaamista. Lihasvoimaa tietenkin tarvitaan, mutta painon kannattelu käsivarella on kuitenkin helpompaa kuin sormissa. Liinan asettamiseen kannattaa panostaa hetki ettei se karkaa ratkaisevalla hetkellä. Onneksi liina ei ole liukas.
- Klaukkala, Finland - ()
2/5 Tuote ei vaikuta olevan sama kuin kuvissa...Kuvissa olevat liinat näyttävät leveämmiltä ja niissä ommeltuna joku lappu,jossa tekstiä,lappua ei näissä liinoissa ole.Vaikuttaa,että saamanit liinat ovat halpa kopio kuvissa olevista....
- Kajaani, Finland - ()
5/5 En ole vielä saanut tuotetta käytettyä, mutta vaikuttavat erittäin toimivilta. Laatu on mielestäni hyvä ja vaikuttava. Uskoisin että käyttö mahdollisuudet kantamiseen on miltein rahattomat.
- Routio, Finland - ()
2/5 Vaikea arvostella kun ei ole ehtinyt kokeilla vielä. Tukevan oloinen, uskon sopivan käyttötarkoitukseensa. Muihin kokeilemiini liinoihin verrattuna tuntuu yhtä hyvältä.

Suositteluni? Edullinen, tukevan tuntuinen. Jos tarvitset liinoja, suosittelen näitä.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Loisto hankinta, eikä hinta päätä huimannut. Taakkaliinat kulkevat aina mukana, niillä jaksaa heikompikin nainen nostaa lähes mitä vain kun toisessa päässä on toinen nostaja.

Kokeiltuani löysivät heti paikan autosta, mistä kätevästi saatavilla tarvittaessa. Muutossakin olivat hurjan hyvä apu, kuten myös painavien lipastojen ym. siirtelyssä kotona siivotessa. 2 naistakin pärjää näillä ilman miehistä voimaa. Suosittelen!
- Masala, Finland - ()

Möbelhjälpen

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Visst är det roligt att bära tunga möbler upp och ner för trapporna när du flyttar?
Med denna bärlina får du långa armar och har således lättare att få ett stadigt grepp om möblerna.


Specifikationer:

 • Längd: 2,5m

Medföljer:

 • 1 x Bärlina

Garanti:

3 månader