Heoriady DDR2 RAM 800mhz 2GB
Heoriady gör produkter av hög kvalitet men till ett pris som alla gillar.

4/5 ostin tuotteen pöytäkoneen ram muistin suurentamiseksi ja se toimii hyvin. muisti on hyvänlaatuinen ja hinta kohdallaan. hitalattu on kohdallaan ja ostos oli hyvä. aikomus oli ostaa lisää muistia myös.
- Turku, Finland - ()
5/5 Muistikampa antoi hyvää potkua vanhaan koneeseen, asennuksen jälkeen ei ole ilmennyt ongelmia. Erittäin hyvä hinta/laatu-suhde. Suosittelen lämpimästi.
- Sahalahti, Finland - ()
5/5 Asensin M2N-VM HDMI (2 G DDR2 RAM) emolevyyn kaksi 2G:n kampaa ja nyt mulla on 6G muistia ja pelittää hyvin. Jatkoaikaa tuli koneelle joka siirtynee palvelin käyttöön kotona. Huomattava ero entiseen, kun kiintolevy ei "hakkaa" jatkuvasti.
- Kotka, Finland - ()
2/5 Vanhaan koneeseen koetin vähän uutta puhtia kun ostin 2 tällaista kampaa mutta eihän kone suostunut tunnistamaan näitä ollenkaan. Ensin koetin vanhojen kampojen kanssa yhdessä mutta ei toiminut, vaihdoin kampojen paikkoja mutta ei vaikuttanut sekään. Kokeilin myös pelkästään näitä uusia mutta siinä vaiheessa oltiin jo melko riskirajoilla koneen kanssa kun näkyi vain n.800mb ramia. Ei hirveästi herätä luottamusta.
- Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Muistit aivan kuraa, eivät toimi edes kahdessa eri koneessa. Halvalla ei saa mitään muuta kuin pahan mielen..................................,,,
- Ruuhijärvi, Finland - ()
5/5 Vielä löytyy Oldschool rakenteluosia. Toimiva muisti perus PC:n emolevylle. Hyvin näkyi muisti jo heti BIOSin kautta ja kellotuksetkin kohdillaan. Tällä saa vähän henkeä vielä vanhaan raatoonkin.
- Hyvinkää, Finland - ()

Heoriady DDR2 RAM 800mhz 2GB

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Mycket förmånligt RAM-minne från en av Kinas större tillverkare. Heoriady gör produkter av hög kvalitet men till ett pris som alla gillar.


Specifikationer:

  • Minnestyp: DDR2
  • Klockfrekvens: 800 MHz
  • Kapacitet: 2GB

Medföljer:

  • 1 x RAM -minne

Garanti:

1 år