Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Fingerfäste för telefon
Läcker fingerhållare som appliceras på baksidan av telefonen
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon
 • Fingerfäste för telefon

5/5 Tuote on ollut päivittäisessä käytössä, kun puhelinta käytän. On erittäin hyvä ja ei ole pelkoa puhelimen luiskahtamisesta kädestä. Talvi, kun tulee niin siitä ei tietenkään vielä ole kokemusta - uskon kuitenkin pelittävän silloinkin.
- Pohjankuru, Finland - ()
5/5 Pidike on mitä pitääkin, ja toistaiseksi pysynyt hyvin kiinni, mikä huoletti ennakkoon. Olen tyytyväinen ostoon, vaikka toimitus kestikin n. 3viikkoa.
- Helsingfors, Finland - ()
4/5 Ehkä sain ns maanantaikappaleen koska se pysyi kiinni puhelimessani n. puoli päivää kunnes tippui ja hävisi. Ja kyllä. puhelimen takakansi oli hyvin puhdistettu ennen kiinnitystä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Kovin on hyvä liima tuotteessa. En ollut tarpeeksi tarkka sitä liimatessani, enkä saanut sitä enää irti vaihtaaksi sen ihan puhelimen keskelle. No, täytyy klipsiä hiukan laittaa eri asentoon
- Pirttikoski, Finland - ()
4/5 Pysyi kiinni fäppikuoressa noin vuoden. Käytän puhelinta kolmasosan päivästä joten oli sormessa paljon. Fläppikuori hajosi vähitellen joten kiinnityspinta oli mennyt jo lörpöksi, joten jos tämän laittaa kiinni kivaan tasaiseen pintaan niin luulisin pysyvän kiinni niin kauan kuin puhelinta käyttää.

Väri on hieman hennosti kiinni, kului pois puolessa vuodessa joten rinkula oli toisen puoli vuotta kuparin värinen :)

Paremmasta päästä näitä rinkuloita. Minimaalinen joten ei ole tiellä, mutta tukee otetta riittävästi. Ainoa miinus on etten voinut käyttää langatonta latausta kun ei ollut puhelin tarpeeksi lähellä lätkää ja kuoren poistaminen vie koko idean kyun yhtä hyvin voi kytkeä piuhan...

En kadu ostosta. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tuote on puhelimeni taka kuoressa kiinni tuntuu tulevalta hyvä laatu tietenkin vastasi odotuksiani suosittelen tuotetta kaikille jotka hakevat kätevää puhelin pidikettä
- Vantaa, Finland - ()

Fingerfäste för telefon

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Läcker fingerhållare som appliceras på baksidan av telefonen. Limmas på baksidan med medföljande tejp. När du använder telefonen kan fingret passera genom ringen, så slipper du vara rädd för att tappa din käraste ägodel.


69 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 1 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: