USB 3.0 adapter hane-hane
USB 3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mikael T.
    Mikael T. (2015-12-14)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-04-17)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-04-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Liitin oli huomiota herättävän hyvin valmistettu ja sopi hyvin naaraspuolisiin liittimmin. Siirtonopeus ei häiriintynyt millään tavalla joten kontaktipinnat toimivat moitteettomasti.Suosittelen kyseistä tuotetta jotka haluavat toimivan liittimen edulliseen hintaan yhdistettynä nopealla toimituksella.
- Kuusankoski, Finland - ()
4/5 Tämä on sellainen nippeli, jota tarvii äärimmäisen harvoin, mutta on myös korvaamaton kätevyydessään. Kapinetta ei löydy mistään lähikaupasta ja erikoisliikkeestä sitä ei muista ostaa. Onneksi Kiina on lähempänä kuin Helsinki. ;) Hintaahan mokomalla ei ole juuri nimeksikään.
- Patokoski, Finland - ()
5/5 Ostin kyseisen adapterin ainoastaan halvan hinnan vuoksi ja periaatteella "tätä voi joskus tarvita". Adapteri on samaa taattua laatua kuin kaikki muutkin e-villen adapterit!
- Pukkila, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä adapteri eli toimii ihan normaalilla tavalla. Kuvasta poiketen tuo oli vahän muotoillumman näköinen eli tuo ala ja yläosa olivat pyöristetyt, joten mikäli on pistokkeet lähekkäin niin on hankala saada mahdutumaan...
- Nakkila, Finland - ()
5/5 USB male- USB male kaapeleita on vaikea löytää ja meillä näitä male-femaleita niin kauheasti on, että tuli tämmöinen tilattua. Tän avulla saa tallentavasta digiboksista leffat koneelle ja edelleen DVDlle.
- Forssa, Finland - ()
4/5 Tiedonsiirtoon koneiden välillä ja ongelmia ei ole esiintynyt. Tuote vastasi odotuksia. Hinta/laatusuhde OK. Hyvä ostos. Suosittelen tuotetta sitä tarvitseville.
- Petchaburi, Thailand - ()

USB 3.0 adapter hane-hane

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
USB 3.0 adapter hane-hane

Garanti:

6 månader