Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS3-fläkt
De fyra fläktarna i denna PS3-fläkt kyler din PS3 konsol och håller temperaturen på rätt nivå.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero K.
  Tero K. (2016-01-25)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2015-01-05)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2015-01-05)
 • Produktfoto av Jarna H.
  Jarna H. (2014-11-07)

4/5 Viilentää hyvin pleikkaria. Ostin oman pleikkarin toiselta henkilöltä ylikuumentuneenna ja sain sen kuntoon ja ostin tämän lisätuulettimen varulta ettei lämpene uudelleen. Nyt kiertää ilma todella hyvin koko konsolin läpi. Ensi kertaa paikalleen laittaessa yksi kiinike meinasi taittua irti ja muutenkin tärisi hieman päällä ollessa ja päätin laittaa vähän kuumaliimaa tuulettimen kulmiin ja nyt ei enää tärise ja aika varmaan saa kanssa irtiotettua jälkiäjättämättä.
- Valtimo, Finland - ()
5/5 Toiminut kiitettävästi. Jäähdyttää pelikonsolia hyvin. Pidempäänkin pelattaessa konsoli ei kuumene juurikaan. Kiinnittäminen onnistui hyvin. Hinta-laatu suhde hyvä. Rahoille saanut vastinetta.
- Hollola, Finland - ()
3/5 muuten kätevä lisävaruste, mutta oikean puolen kiinnitys konsoliin on kyllä kehno. jää ikävästi roikkumaan. tarkoitus olisi kiinnityä ps3 ritilään mutta sinne en kyllä saa sitä kiinni
- Iitti, Finland - ()
4/5 Tuulettimet toimii ja puhaltaa hyvin, ainut vaan että ei käy omaan slim-versioon vaan vaatii ns."ensimmäisen" playstation 3 mallin. Kiinnitys pelkästään usb-portin varassa niin ei ole ihan tukevin mahollinen vaihtoehto mutta tuntuu ajavan asiansa.
- Ylämylly, Finland - ()
4/5 hyvin istuu ps3:n eteen, suoraan usb:iin ja naksahtaa paikalleen. Virtakytkin hyvä. Joskus alkaa resonoida kun usbin lisäksi pelkkä muovinen nipsu pitää paikallaan toisesta kulmasta. Itsellä mennyt nipsu poikki, kun liikutellut tuon räminän alkaessa. Helppo laittaa vaikka alle jotain sopivaa joka pitää paikallaan. Ihan ok tuote. Tuulettimet melko hyvät tässä vehkeessä.
- Nousiainen, Finland - ()
4/5 Toimii todella hyvin ei oo mitään moitettavaa maaliskuussa ostettu tuote hyvin vieläkin pelaa, hinta juuri sopiva tuotteelle. Aion ostaa ps4:lle oma lisätuuletin ja toisen ps3tuuletin sillä taloudessa kaks ps3 ja yks ps4 suosittelen ostaa lisätuuletinta
- Oitti, Finland - ()

PS3-fläkt

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

De fyra fläktarna i denna PS3-fläkt kyler din PS3 konsol och håller temperaturen på rätt nivå. Detta förlänger konsollens livslängd avsevärt. Kylaggregatet ansluts till konsolens USB-port och har en ON/OFF.

Specifikationer:

 • Mått:195 x55 x35mm
 • Vikt:105g


Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: