PS4 tangentbord till kontrollen
Med detta tangentbord skriver du namnskyltar och chattar i Live-spel lekande lätt!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne P.
  Janne P. (2016-06-29)
 • Produktfoto av Janne P.
  Janne P. (2016-06-29)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-08-29)
 • Produktfoto av Sami V.
  Sami V. (2015-08-29)
 • Produktfoto av Ott R.
  Ott R. (2015-08-24)
 • Produktfoto av Ott R.
  Ott R. (2015-08-24)
 • Produktfoto av Stefan V.
  Stefan V. (2015-07-26)
 • Produktfoto av Reima H.
  Reima H. (2015-07-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tuote toimii kyllä odotetusti, mutta ensimmäisellä kerralla liittäminen vaati aikalailla voimaa. Kirjoittaminen onnistuu suht helposti mutta laitteen käyttäminen pelatessa vaati hieman totuttelua. Kaiken kaikkiaan hintansa arvoinen.
- Salo, Finland - ()
4/5 Hyvin tuli tuote ja hyvin toimii käytettäessä. Nopeuttaa huomattavasti kirjoittamista, kun kirjain kerrallaan kirjoittaessa. Helppo kiinnittää, ainoa miinus Ääkköset ja Öökköset puuttuu.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hinta laatu on kohdallaan. Hieman vaikea asentaa paikoilleen ohjaimeen ja akku ei ole kovin pitkä kestoinen! Niille jotka kirjoittavat paljon niin on erittäin näppärä ja kyllä tämänkanssa pärjää, itse en juuri tätä tarvitse mutta eipä tuo hintakaan päätä huimannut niin ostin ihan vaan siksi jos vaikka tarvii joskus..
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Loistava ps4 ohjaimen kaveriksi. hieman pienet nappäimet iso kokoisille sormille mutta niin on ajan kans tottunut. plussaa tässä myös se että toimii myös bluetoothtin kautta tietokoneessa langattomasti. erittäin hyvä ostos. Olen tykännyt tuotteesta erittäin paljon.
- Kälviä, Finland - ()
3/5 Liitin on hieman vaikeassa kulmassa ja hankaloittaa yhdistämistä. Onnistuu kyllä ongelmittaa, kun oppii tekniikan. Ei se mahdottoman kallis ollut, mutta kenties hieman turhake. Paljon cihattailevalle kuitenkin kelpo ostos. Hinta/laatu niin ja näin.
- Turku, Finland - ()
3/5 Näppäimistö toimii vallan mainiosti lukuunottamatta latauspistoketta. Ensimmäisellä lataus kerralla pistoke painui sisään ja näin ollen lataus on mahdotonta. Muuten näppäimistö on erittäin käytännöllinen
- Pirkkala, Finland - ()

PS4 tangentbord till kontrollen

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Alla som använt en spelkonsol vet hur tungt och irriterande det är att behöva skriva text med den vanliga kontrollen. Med detta tangentbord skriver du namnskyltar och chattar i Live-spel lekande lätt! Tangentbordet fästs under kontrollen och ansluts med medföljande kontakt. Observera att detta är ett QWERTY-tangentbord med internationell standard, och saknar således ÅÄÖ.

OBS! Tillbehör till din PS4 kontroll.


Medföljer:

 • 1 x PS4 tangentbord
 • 1 x USB Kabel

Garanti:

6 månader