Xbox One dubbel laddningsdocka + 2 batterier
Efter spelrundan är det bara att sätta kontrollerna på plats, och du har därmed fulladdade kontroller till nästa spelkväll!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Samuli V.
  Samuli V. (2016-02-29)
 • Produktfoto av Samuli V.
  Samuli V. (2016-02-29)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-20)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2015-07-20)

4/5 Hyvin ohjaimeen istuvat akut, telakka pysyy hyvin kiinni pöydässä pohjassa olevan silikonin avulla. Akku tosin ei ole mikään ihmeen hyvä, hieman pidemmällä pelisessiolla rupee tulemaan varotusta akun varauksesta, mutta jos muistaa aina päivän päätteeksi laittaa lautaukseen niin tuntuu pärjäävän. Ja jos akku loppuu niin voi aina vaihtaa toisen tilalle kun mukana tulee 2.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Todella laadukas hintaansa nähden. Itselläni kovassa käytössä kun tulee aika paljon pelattua. Ostoksena itselleni sellainen ettie ole kaduttanut.
- Huittinen, Finland - ()
4/5 Ensituntumalta tuntuisi toimivan hyvin. Latauksen suhteen vielä epävarmaa milloinka akut ovat täynnä.. pitäisikö merkkivalojen sammua? Teline hieman halvan oloinen, tyypillistä kiinanlaatua.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Latausasema mukavasti piilossa tv-tason kaapin sisällä ja samalla Xbox One ohjaimet latautuu mukavasti. Puoli vuotta ollut käytössä enkä ole havainnut mitään ongelmia.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Pakkauksessa mukana myös ladattavat akut. Käyttöä takana useita viikkoja, hyvin näyttää myös virtaa pitävän. Ohjaimet hieman hankalat laittaa telineeseen, etenkin lapset tuskailevat asian parissa. Uuden mallin ohjaimessa on mini-usb liitin, jolloin akut pystyy ladata suoraan piuhallakin.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Akut olleet nyt pari viikkoa käytössä ja hyvin ovat toimineet. Akut ja teline tulivat siistissä pienessä pahvikotelossa, muovisiin kääreisiin suojattuna. Latausteline on hieman muovisen ja halvan oloinen, mutta ajaa asiansa hyvin. Akut pysyvät hyvin telineessä ja latautuvat. Akut ovat laadukkaan oloisia ja menivät hyvin kiinni ohjaimiin. Akkujen kestosta en osaa sanoa mitään, koska ovat menneet aina laturiin pelien jälkeen, eivätkä ole valittaneet virran loppumisesta missään vaiheessa. Eiköhän niillä kuitenkin useamman tunnin pelaa.

Hinta- laatusuhde täysi kymppi, tällä hinnalla ei saa edes yhtä alkuperäistä akkua Suomesta. Suosittelen tuotetta myös muille. Pientä miinusta täytyy kuitenkin antaa, koska tuotetekstissä lukee: 2 x Akku 1200 mAh, mutta akkuissa lukeekin 300 mAh. (Tämän voisi e-ville korjata niin ei tule muille pettymyksiä asian suhteen :D)
- Oulu, Finland - ()

Xbox One dubbel laddningsdocka + 2 batterier

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snygg laddningstation för dina Xbox One kontroller. Efter spelrundan är det bara att sätta kontrollerna på plats, och du har därmed fulladdade kontroller till nästa spelkväll! Medföljer gör även två stycken extra batterier, så du blir garanterat inte utan ström i kontrollerna på hela kvällen. Stationen drivs av spelkonsolens USB-uttag eller från någon annan USB-strömkälla. Dockan har LED-lampor som indikerar laddning.

Obs. Produkten är ett tillbehör.


Specifikationer:

 • Laddning: USB DC 5V
 • Laddningstid: ca 2 timmar
 • Storlek: 63 x 140 x 36 mm

Medföljer:

1 x Xbox One laddningsdocka
1 x USB-kabel
2 x Batteri 1200 mAh

Garanti:

6 månader