Dörrklocka med fjärrkontroll
Varje e-villeläisen dörrklocka! Varför har jag köpa exakt den här produkten? Klockan har 32 olika ljud, så många olika val, och att hevarille Jazzi-Digga ...

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Petri H.
  Petri H. (2017-10-30)
 • Produktfoto av Petri H.
  Petri H. (2017-10-30)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-09)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Denna dörrklocka har fått ersätta en äldre och dyrare men som fungerade dåligt. Hittills har den fungerat helt till belåtenhet och inte svikit en enda gång. En alldeles utmärkt produkt till ett riktigt bra pris.
- Enköping, Sweden - ()
4/5 Vähän ärsyttävät soittoäänet, mutta valitsin lähinnä normaalia olevan äänen. Helppo asentaa, ruuveja ei ollut mukana ja paristot puuttui. Hyvät äänenvoimakkuuden säädöt. Edullinen ja hintansa arvoinen.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Odotatko postipaketin saapumista tai jotaun muta, laita ovikello oven ulkopuolelle ja ole huoletta. Ihan hyvä tuote ilmoittamaan jonkun sapumisesta
- Kemi, Finland - ()
5/5 Muutettuani rivitaloon, palveluasuntoon, huomasin, ettei mulla ollut omaa ovikelloa. No sitten etsimään ja langaton versio, ettei tarvii piuhoja vedellä. Kattelin paikalliset Tokmannit, yms, vaan oli loppu. Sähköliikkeessä kyllä oli ja hinta sen mukainen. No sit tuli postia e-villestä ja ajattelin, että siellä on kaikkee ja eikun hakusanaksi ovikello, joka löytyi heti. Villelle tiedoksi, että ota Suomi-varastolle, ettei tartte ootella (n. 3vkoa). Laite ja säädöt toimii hyvin ! Olen tyytyväinen.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Toimii kuten pitääkin. Ainoa miinus tulee äänen kovuuden säädöstä, ei ole riittävä. Mielestäni saisi olla hiljaisempi. Hinta kohdallaan ja suhteellisen nopea toimitus. voin suositella.
- Mellilä, Finland - ()
5/5 Kulkee hyvin ja tuntuu jämäkältä peliltä. Akun kestosta ei pysty vielä mitään sanomaan kun vasta 11 km ajettu. Käyttöohjeissa pyydetään välttämään kosteassa kelissä ajamista siitä johtuen yksi tähti pois laadusta, muuten olisikin täydellinen peli.
- Joutsa, Finland - ()

Dörrklocka med fjärrkontroll

★★★★★
★★★★★
28 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Denna dörrklockan är superlätt att montera upp och kommer med en fjärrkontroll så du kan styra den även på håll. Dessutom har den 32 olika ljud du kan välja mellan, så både gammal och ung kan hitta sin favorit. Piffa upp din gamla tråkiga dörrklocka med denna som garanterat kommer att imponera på grannarna!

 

Tekniska specifikationer:

 • Dörrklocka (inkl. batterier) 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: