1MORE The Voice -in ear hörlurar
Eleganta röd-svarta hörlurar, tillverkade av 1MORE som är kända för både ljudkvalitet och design.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Azte
  Azte (2016-04-02)
 • Produktfoto av Azte
  Azte (2016-04-02)
 • Produktfoto av SK
  SK (2015-10-10)
 • Produktfoto av SK
  SK (2015-10-10)

4/5 Kuulokkeet vaikuttaisivat olevan Xioami Piston Kolmoset hieman erilaisella ulkonäöllä. Ääniprofiili sama, kirkas mutta bassoon taipuva. Loistavat kuulokkeet hintaluokassaan. Mukana tulee säilytyspussi. Itse valitsisin nämä Piston Kolmosten sijasta ulkonäön takia.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Hyvät kuulokkeet melko edullisesti. Pysyy hyvin ainakin kävellessä omissa korvissa. Mikki toimii hyvin puheluiden aikana. Erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 En ole mikään audiofiili, mutta annan kuitenkin oman mielipiteeni näistä perusluokan kuulokkeista. Kuulokkeet ovat erittäin laadukkaat. Tuote tuli perille omassa paketissaan, joka painoi sen verran, että oli vaikea uskoa sen sisältävän vain kuulokkeet.

Paketin avattuani yllätyin pakkauksen laadusta. Pakkaus on erittäin jykevää pahvia, ja kaikki pakkauksessa sopii hyvin yhteen. Kuulokkeiden mukana tulevat säilytys rasia, johon kuulokkeet saa kiedottua nätisti. Lisäksi rasiassa on lisäkuulokepehmusteita kolmessa eri koossa (XS,S,L). Kuulokkeissa on paikallaan M koon pehmusteet, jotka ainakin itselle ovat erittäin sopivat. Mukana tulee myös kankainen säilytyspussukka hyvällä sulkijalla. Pussin väri on musta ja haalealla tekstillä siinä lukee ”1MORE”.

Kuulokkeet eristävät ulkoäänen erittäin hyvin ja istuvat korvaa miellyttävästi. Äänenlaatu on hyvä nopealla vertauksella muihin omistamiini kuulokkeisiin (10-20e). Äänet tulevat tilavasti ja tasaisesti, mutta ei kuitenkaan tasapaksuna puurona; eri instrumentit erottuvat suhteellisen hyvin yhdenkään tunkematta liiallisesti esiin.

Mikrofonissa kiinni olevat säätönapit (volume -, volume +, play/stop) tuntuvat laadukkaille painettaessa ja toimivat ainakin itselläni. Yhden puhelun perusteella ääni on hyvinkin selkeä. Erittäin laadukkaan vivahteen luo kuulokkeiden johto, joka on päälystetty punoksella 3.5mm liittimestä aina haaroitukseen asti. Haaroituskohdasta korvanappeihin kyseessä on tavallinen muovipinta.

Erittäin laadukkaat kuulokkeet, mutta vastaavan hintaiset Suomessa ovat kuitenkin kaiketi samaa luokkaa. Suosittelen mikäli tämän hintaluokan kuulokkeille on tarvetta!
- Kuopio, Finland - ()

1MORE The Voice -in ear hörlurar

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Eleganta röd-svarta hörlurar, tillverkade av 1MORE som är kända för både ljudkvalitet och design. Denna modell har designats uteslutande enligt bästa ljudåtergivning och är den fjärde generationen av hörlurar från tillverkaren. Öronsnäckorna har en ny design som bättre hålls fast i öronen och det medföljer 3 olika par av silikonsnäckor att välja mellan. Allt levereras i förvaringsasken som är både snygg och praktisk i vardagen.
 
Det 3.5mm stora hörlursuttaget är guldpläterat och kabeln är belagd med flätad Kevlar som effektivt håller kabeln fri från störningar och ger ett mycket bra skydd mot brott. Mikrofonen / fjärrkontrollen är kompatibel med Android och iOS-enheter, och att justera volymen, byta spår, svara m.m. hanteras med hjälp av fjärrkontrollen.


Specifikationer:

 • Frekvens: 20Hz-20KHz
 • Känslighet: 98dB
 • Resistens: 32ohm
 • Vikt: 14,5 g
 • Kabellängd: 120cm
 • Knappar samt mikrofon
 • Anslutning: 3,5 mm

Garanti:

1 år