Flygadapter för hörlurar
Med denna adapter kan du använda dina favorithörlurar och njuta av perfekt ljudkvalitet och komfort för öronen när du befinner dig bland molnen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aleksei G.
  Aleksei G. (2015-03-22)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-08-26)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-08-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Mycket praktiskt att ta med sig men tyvärr ljudkvaliteten var inte så bra. Det kan bero på motståndet i adaptern som gör att ljudet påverkas något.
- Växjö, Sweden - ()
5/5 Erittäin halpa hinta siitä, että voi käyttää omia kuulokkeita lennoilla. Lentoyhtiöiden tarjoavat kuulokkeet ovat usein ala-arvoisia. Olen käyttänyt tätä nyt muutamalla matkalla, enkä ole löytänyt tuotteesta mitään moitittavaa.
- Pori, Finland - ()
4/5 En ole vielä päässyt käyttämään, kun ei ole vielä oltu reissussa lentokoneella. Voin suositella, kuulokkeet lennoilla ovat mitä ovat, omilla kuulokkeilla äänet ovat huomattavasti paremmat. Olen jo kauan ajatellut ostoa, mutten ole nähnyt missään myynnissä. Hinta/laatusuhde kohdallaan.
- Eurajoki, Finland - ()
5/5 Toimii kuten pitääkin. Hinta - laatu -suhteeltaan ihan ok, hieman ehkä muovisen ja heppoisen oloinen, tosin eipä tämä kovin kovalle kulutukselle joudu.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Eipäs ole päässyt käyttämään missään. Norwegianin koneissa ei ollut mitään pistoketta sovittimelle. Taitaa olla 1970-luvun koneissa tarvittu.

Muuten ulkonäkö ja kullanhohtoiset liittimet kyllä houkuttelivat ottamaan koneeseen mukaan ja into kokeilla oli kova... Tämähän oli hankittaessa vielä ilmainen eli hintansa arvoinen!
- Kangasala as, Finland - ()
4/5 Nyt ei tarvitse käyttää lentoyhtiöiden huonosti istuvia ja heikkolaatuisia kuulokkeita, omat kuulokkeet tuovat mukavuuden pitkillä kuin myös lyhyillä lennoilla.
- Helsinki, Finland - ()

Flygadapter för hörlurar

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

När man flyger och vill använda sig av flygets multimedia är man ofta tvungen att köpa deras specialhörlurar med dubbla kontakter. Och även om man fått dem gratis eller tvingats köpa dem, är de ofta usla och hålls inte speciellt bra i öronen. 

Med denna adapter kan du använda dina favorithörlurar och njuta av perfekt ljudkvalitet och komfort för öronen när du befinner dig bland molnen! 


Specifikationer:

 • 3,5mm standard uttag

Medföljer:

 • 1 x Adapter

Garanti:

6 månader