Ihopvikbart bluetooth tangentbord
Litet och kompakt ihopvikbart bluetooth tangentbord till din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vikbart på mitten och ryms behändigt i en handväska eller till och med i en rockficka.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Svan
  Svan (2015-04-07)
 • Produktfoto av Svan
  Svan (2015-04-07)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2014-07-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin tuotteen Samsung Tab 3 ja toimii siinä ihan hyvin. Oheista ei ollut apua kun ovat kiinaksi mutta yritin tehdä jotain kuvasarjaa käyttöön otosta jos helpottaa jotakuta?
- Heinola, Finland - ()
1/5 Halusin pienen näppäimistön, jonka voin yhdistää läppäriin ja puhelimeen tarpeen mukaan. Etenkin puhelimen kaverina olisi ollut kätevä, kun tulee kirjoiteltua aika paljon muutenkin kuin kotona ja koneen ääressä. Tämä näppäimistö on hyvän kokoinen, mutta näppäimistön tuntuma on tahmea, painikkeet jäykähköt. En tykännyt. Idea on hyvä, toteutus karsea. Hinta oli sen verran sopiva, että päätin kokeilla, mutta toimivan pikkunäppäimistön etsintä jatkuu.
- Hyllykallio, Finland - ()
3/5 Tietokoneelle linkittäminen aluksi on vaivalloista. Sen jälkeen huomaa ettei nappi tuntuma ole mikään paras. Valkoisen näppiksen matta pintainen muovi ei ollut puhtaan valkoista, mistä jää vähän halpamuovi fiilis. Budjetti ratkasuksi varmaan sopiva. En kuitenkaan lähtisi suosittelemaan kenellekkään.
- Riihimäki, Finland - ()
unboxasin tänään. kirjoitan tätä arvostelua ko. tuotteella. näppäimet ovat pehmeää kumia, tatsi hyvinkin outo, ainakin moderneihin ohuisiin koviin näppäimiin tottuneena. tuntuu et ihan voimaa pitää käyttää jos haluu saada kirjaimii ulos. (ja kumisina taatusti tulevat keräämään kaikki skeidat.)

paino hyvä - ei liian kevyt(=huonolaatuinen), ei liian painava (mukana kannettavaksi). muutenkin mukava yhdistelmä kumeja ja muoveja - toimii suht jees ulkonäöllisesti, tuntuu kädessä kivalta. tuotekuvista sain jotenkin heppoisamman, halvemman käsityksen! ihan rintataskuun ei välttämättä mahu mut jotain tosi kätevän olosta täs muotoilussa on.

mukana tuli suojapussi ja - kai - ständi luurille/pienelle pädille.

kiinankielisissä ohjeissa jonkun verran infoja jotka kiinnostais. ois supermegamukavaa ja asiallista jos käännetyt ohjeet ois saatavilla vaikka e-villen saitilta.

hankin windows phonea varten, mutta BT connection droppaa parissa sekunnissa. peeceen kanssa ei ongelmia. (kiinnostais esim nyt et mitä viralliset ohjeet kertoo connectauksesta - vai pitääkö tyytyä hyväksymään että WP8.1-käyttiksen kanssa tätä ei voi käyttää.)
- Helsinki, Finland - ()

Ihopvikbart bluetooth tangentbord

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Litet och kompakt ihopvikbart bluetooth tangentbord till din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vikbart på mitten och ryms behändigt i en handväska eller till och med i en rockficka. Anslut tangentbordet via Bluetooth till en dator, surfplatta eller mobiltelefon, kopplingen går snabbt och enkelt. Batteriet i tangentbordet räcker i åtta timmar om dagen upp till 20-30 dagar, så du behöver inte oroa dig för att batteriet ska ta slut så ofta.

 


Specifikationer:

 • Storlek öppet: 9.4x26.2x1cm
 • Ihopvikt: 9.4x13.2x2cm
 • Vikt: 180g
 • OBS. Amerikansk teckenuppsättning, inga ÅÄÖ knappar!

 

Medföljer:

 • 1 x Tangentbord

 

Garanti:

3 månader