Keps med solpaneler och fläkt
Härlig keps med svalkande fläkt för heta sommardagar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Nope
    Nope (2014-03-31)

4/5 Lujaa muovia ja istuu päähän hyvin. Mutta ropelli lähtee pyörimään vasta täydessä auringon paisteessa. Vähän painaa liikaa otsasta. Ropelli pitää pyöräyttää hereille.
- Kemi, Finland - ()
5/5 En osaa sanoa sen enempää kun meni lahjaksi.
- Uskali, Finland - ()
4/5 Hieno idea, ehkä hiukan painava.
- Savonlinna, Finland - ()
2/5 Valitettavasti omani tuli viallisena perille. Käytöstä ei siis voi palautetta antaa. Vaikuttaa perinteiseltä kiinalaiselta, jos näin voidaan sanoa. Laadukkuuteen vaikuttaa monet seikat. Viimeistely kangasosilla perinteistä laatua. Ei havaittavia moitteita. Itse tuuletinyksikkö hiukan heppoisen oloinen. Aurinkokenno heiluu omassa paikassaan. Tuulettimen ropelli irtosi omiin nimiinsä ennen kuin koko keksintöä sai edes kokeiltua. Tuuletin itsessään ei ole pyörinyt vielä missään tilanteessa.

Tuotekuvista ei saanut kokonaiskuvaa lipan todellisesta koosta. Eli otathan huomioon jotta tässä tuotteessa lippa on normaalia lippaan verrattuna noin 1,5 kertainen. Muodikkaasta lakista ei voida puhua tämän osalta, mutta mikäli tuuletin helpottaa oloa kesäkuumalla, on se hintansa väärti.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Toimii suomen kesässä oikein hyvin. Hauskuttaa muitakin
- Lahti, Finland - ()
Ihan ehdoton tuote kesällä. Tosin mielestäni vanhempi malli, jossa aurinkokenno oli päälaella, pysyi paremmin päässä. Nyt lippa on painavampi. Lakki aiheutti kovaa ihmetystä Välimerellä, mutta kun selitin, mistä on kyse, lakkia yritettiin ostaa moneen kertaan. Vielä kun lakin takaosa olisi paremmin hengittävää "verkkokangasta", niin olisi täydellinen tuote.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Keps med solpaneler och fläkt

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Härlig keps med svalkande fläkt för heta sommardagar.
Drivs med solpaneler, vilket är fullt fungerande och helt i sin ordning, du behöver ju inte en keps med fläkt om inte solen steker, eller hur?


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: