Öronsmycke drake
Unikt och snyggt metallglänsande clip-on örhänge, kommer garanterat att piffa till din outfit.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jani V.
    Jani V. (2015-01-04)

5/5 Köpte öronsmycket till min systerdotter i julklapp. Hon blev jätteglad. Undrade vart jag köpt det. Hon tyckte den var supercool. Er sida öppnar en hel ny värld av prylar. Perfekt när man behöver en födelsedagspresent eller annan gåva.
- Spånga, Sweden - ()
4/5 Lovely design and a neat prise. I suppose people with verry large or small ears would find it dificult to fit, but as long as you have regular ears it fits just fine.
- Vallentuna, Sweden - ()
3/5 Sain säädellä ”lohikäärmettä” aikani oman korvani muotoihin sopivaksi, mutta kun vihdoin löysin oikean muodon, koru on itse asiassa aika näyttävän näköinen. Ja sitä pystyy onneksi muotoilemaan tietyistä kohdista.

Kovaa menoa se ei varmaankaan kestä putoamatta, mutta kyllä sen kanssa esim. muutamat kivat ”fantasia-valokuvat” saa otettua. ????

Väri on kuparisen kaunis.

Hinta-laatusuhde on taas paikoillaan.
- Uusikaupunki, Finland - ()
3/5 Ostin varhaisteinitytölle synttärilahjaksi kun on lohikäärme kiinalaisessa

horoskoopissa. toi kiinnitys vähän arvelluttaa, saattaa sattua.

Hinta on kuitenkin sopivan halpa.
- Nummela, Finland - ()
2/5 Tuote oli kivannäköinen ja vastasi tuotekuvaa, mutta tuote ei pysynyt millään korvassa joten siitä miinusta. En ostaisi toiste. Ei ollut hyvä ostos.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Koru voi olla kaunis pienikorvaisella. Tilasin korun lahjaksi, eikä se tietenkään mahtunut saajalle kovasta yrityksestä huolimatta. Hinta oli onneksi halpa.
- Helsinki, Finland - ()