Hjärtformat klassiskt halsband
The crystal necklace is an elegant, simple and classic accessories for the ladies.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Laura K.
    Laura K. (2015-08-09)

4/5 No nyt löysin mielenkiintoisen ja näyttävän kaulakorun. Ensikäytön jälkeen vaikuttaa oikein onnistuneelta tuotteelta. Toki kestosta en pysy vielä sanomaan juuta enkä jaata, eli en tiedä kuinka helposti tummuu ja/tai tarvitseeko puhdistaa kuinka monen käyttökerran jälkeen että olisi paraatikunnossa
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Lahjan saaja oli hyvin otettu tästä korusta ja lahjan antaja ei köyhtynyt vaan iloitsi hinnasta ja saajan ilosta vilpittömästi

Laatu erittäin hyvä

Kannattaa hankkia lahjaksi armaalle
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Todella kaunis, miellyttää niin nuoria kuin vähän vanhempiakin, sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Tuli kauniissa pahvirasiassa, mutta miinuksena päälle oli liimattu tarralappu, jota poistettaessa repi rasian pintaa rikki, olisi ollut valmiina hieno lahja paketti. hyvä ostos.
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 Todella hieno koru hintaansa nähden. Tuntuu olevan kestävää tekoa. Oiva lahja idea. Saatan tilata uudestaakin, mikäli tarvetta lahjalle tulee. Suosittelen.
- , keminmaa, Finland - ()
4/5 Kaunis ja siisti riipus, joka on oiva lahja rakkaalle ihmiselle tai omaan käyttöön :) hyvä laatuinen ja todella hyvännäköinen koru. Hinta on erittäin edullinen.

Ainoastaan ketju saisi olla hieman pidempi.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Tätä osttin kun halusiin olla kiltii oman mujjalle ja se tykkä ihan vitustii täs korusta. :-)

hinta laatusta täst on aika jees ja tälle oli nopea toimitus kans, :-)
- Tammisaari, Finland - ()