Puder, 6 nyanser
Med denna palett kan du förstärka dina ansiktsdrag och få en mattare yta utan glans.

4/5 Käyttöön mennyt lahjana. Puuterit isoja ja värit täsmäävät mitä tilasinkin. En ole kuullut käyttäjältä vielä kokemuksia. Hinta laatu kohdallaan.
Elina . - Ristijärvi, Finland - ()
5/5 Kivan kokoiset puuterit. Laadukkaan oloiset, vaikka hinta olikin edullinen. käytettäessä hyvän tuntuiset.Levittyvät hyvin kasvoille. Tuote vastaa hyvin odotuksia. Hyvä hinta laatu suhde.
Johanna S. - Paimio, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu suhde ovat kohdillaan. Värisävyt ovat hyvät. Puuteri on helppo levittää ja lopputulos on tasainen. Aurinkopuuterilla on helppo viimeistellä meikki. Puuteri pysyy hyvin siveltimessä eikä putoile vaatteille.
Taina . - Kuusamo, Finland - ()
5/5 Joululahjaksi erittäin meikkitietoiselle siskontytölle meni tämä. Ja oli kuulemma mieleinen. Hyvälaatuiset puuterit, useita eri värisävyjä niin löytyy joka tilanteeseen oikea. Siskontyttö piti kovasti ja kehui kokonaisuutta.
Tessa - Kuusamo, Finland - ()
4/5 Hinta - laatusuhteeltaan hyvä ostos. Meikit olivat hieman levinneet paketin saapuessa, mutta muuten olen todella tyytyväinen.
Jyri I. - Lahti, Finland - ()

Puder, 6 nyanser

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Puderdosa med 6 olika nyanser, så denna kan du använda året runt! Med denna palett kan du förstärka dina ansiktsdrag och få en mattare yta utan glans. 


Specifikationer:

  • Storlek: 23X15.2X1.5cm