Verktygsserie för barn
Innehåller totalt 34 olika verktyg samt skruvar och tillbehör.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jouko S.
    Jouko S. (2016-06-07)
  • Produktfoto av Jouko S.
    Jouko S. (2016-06-07)

4/5 Monipuolinen työkalusarja lapsille. Laadussa olisi hieman parantamisen varaa. Pari työkaluista oli hieman rikkinäisiä. Edullisen hinnan takia kelpo ostos.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Tuote oli sellainen kuin pitikin ja ehkä vähän yllättikin että oli niinkin laaja ja tuotteen lahjaksi saanut tykkäsi kovati.ostos oli hyvä koska saaja tykkäsi siitä
- Kotka, Finland - ()
4/5 Tämä, varmaankin kiinalainen työkalusetti, on oiva käsityökalusarja kaikkein pienimmille isin pikku apulaisille. Vetoketjullisessa työkalupussissa on vaikka mitä. Kaikkien toiminta tuntuu olevan OK. Työntömitan asteikkokin näyttää jotain. Alkuun aika tiukka joten vaati hieman liikuttelua ennenkuin pienet kädet saavat mitattua. Jakoavaimet liikkuvat kuin oikeatkin, samoin ruuvipuristin. Pihtejä on monensorttisia samoin vääntötyökaluja. Pikaremonnttia varten kolme pulttia muttereineen. Nekin kyllä jotuvat helposti makutestiin. Vasara ja pari sahaa. Onpa mattoveitsikin.Asteikkonuoli kyllä kannattaa heti korjata pois ennenkuin se on remonttimiehen välipalana.

Kaikenkaikkiaan iloisen värinen, monipuolinen sarja. Voi olla että isäukon kaluvalikoima on vaatimattomampi. Hinta/Laatusuhde hyvä. Mikään näistä ei ole patterikäyttöinen. Suosittelen.
- Laitila, Finland - ()
3/5 3-vuotiaalle tytölleni ostin työkalusarjan, kun hän tykkää seurata minun näpertelyjäni ja "auttaa" aina mielellään. Nyt on esim. mukavan pehmeä vasara, ettei seiniin tule isompia reikiä :D

Laadusta hieman miinusta, sillä ainakin yksi työkaluista näytti kärsivän jo ensikokeilussa. Hyvä setti! Voisi olla enemmän esim. ruuveja ja muttereita.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Lapset tykkäs hyvää. sopivasti kaikenäköstä pikkusta näpertämistä. Hyvä lahja kelle tahansa iskän pikku apurille :) Hintalaatu suhde on yllättävän hyvä.
- Jämsänkoski, Finland - ()

Verktygsserie för barn

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Innehåller totalt 34 olika verktyg samt skruvar och tillbehör.


Specifikationer:

  • Material: PVC-plast

Medföljer:

  • Totalt 34 st verktyg + skruvar

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: