Flexibel förlängningsarm till skruvdragare
Flexibel förlängningsarm till skruvdragare

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-07-22)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-07-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Jotenkin kuvasta katsoen odotin tuotteen olevan isompi tai pitempi, mutta uskoisin tuollekin löytyvän käyttöä.

Vähän ehkä rimpulan oloinen, mutta harvemmin noin vaikeata paikka löytyy, niin kyllä sen ruuvin tai pultin tuolla saa kiinni.
Tero N. - Espoo, Finland - ()
4/5 Kestänyt tähän asti ihan oikeissakin töissä. Mukavasti pääsee vääntään todella kapeaan tilaan mihin ei akkukone millään mahtuisi. Ainoat miinukset ettei ole itse vehkeessä magneettia mutta toisen käden tarvii kuitenkin pitämään kärjestä kiinni jos meinaa ruuvin vääntää kiinni asti. Mutta hyvä ja halpa vaihtoehto monen kympin kulmavaihteille.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Näppärä apu kevyeeseen ruuvaamiseen ja poraamiseen hankalissa paikoissa tai muuten vaan helpottamaan työskentelyä. Tuote on hintaisekseen hyvä ja ajaa täten asiansa varsin mainiosti. Varren kääntyvyys on maksimissaan noin 180 astetta. Kiva pikkulisä työkalupakkiin.
Pekka H. - Hankasalmi as, Finland - ()
3/5 Tuote ei ole vielä päässyt tositoimiin, mutta asiallisen oloinen. Suosittelen, vaikkei koskaan tarvitsisi, hinta/laatu suhde kohdillaan ja jos kerrankin ruuvi on hankalassa paikassa, niin tällä pääsee avaamaan/kiinnittämään ruuvin, mutterin tai pultin.
Teppo K. - Eurajoki, Finland - ()
4/5 Käytin joustavaa vartta räystäskourun kiinikkeiden irroittamiseen , niitä ei saanut irti muulla työvälineellä. hyvin pelasi. Porakoneessa en ole vielä käyttänyt..pitää varmaan katsoa mutkaa ja kierroksia ettei loukkaa itseään
Pertti H. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Viimeisen päälle toimiva apuväline silloin kun on vaikeita ja ahtaita paikkoja ruuvattavaksi. Hinta erittäin halpa näin pätevästä laitteesta.
Esko N. - Tikkakoski, Finland - ()

Flexibel förlängningsarm till skruvdragare

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Ibland är det nödvändigt att komma åt skruvar som är svåra, eller, ärligt talat omöjliga att nå direkt med maskin eller ens en lång skruvmejsel.
Den flexibla förlängningsarmen ger dig 29 centimeter längre arm, det enda du fortfarande behöver är att komma åt att hålla fast bits-huvudet mot skruven medans du skruvar.


Specifikationer:

  • 29 cm böjbar förlängningsarm
  • Standard 6-kantigt fäste

Garanti:

1 år

45 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter