Spärrhandtag 10mm
Spärrhandtag 10mm

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Antti L.
    Antti L. (2017-05-10)
  • Produktfoto av Reijo S.
    Reijo S. (2016-07-06)

4/5 En produkt som är väldig enkel. Tyvärr ved jag inte riktig vad man ska skriver om detta. Produkten har funnits än längre tid på marknaden och dom flesta ved vilken användning detta har. Är den värt pengarna ? jag trur inti riktig.
- Hudiksvall, Sweden - ()
4/5 Hyvä räikkäväännin moneen pieneen työskentelyyn. Välttämättä en ihan hirvittävästi lähtisi voimalla vääntämään. Sopii hyvin yhteen monitoimihylsyn kanssa. Hint-laatusuhde on paikallaan.
- Turku, Finland - ()
3/5 En ole vielä tältä niskoja nurin vääntänyt kun on ollut avaamattomassa paketissa. Varmaankin aivan praa värkki kun sitä joskus tarviin. Näitä räikkä sarjoja myy lähes kaikki työkalu kauppiaat turuilla ja toreill.
- Pellosniemi, Finland - ()
4/5 Hyvä semmoiseksi varatyökaluksi, jos ei tarvitse kovin tiukkaan kiertää kiinni tai auki. Ei kuitenkaan korvaa kunnon hylsyjä. Hintaan nähden hyvä ostos!
- Otava, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tätä räikkää moottoripyörän remontissa. Se on sopivan kokoinen pieniin tiloihin, vaikka välillä tarvittava vääntiö-adapteri (3/8" > 1/2") viekin hieman tilaa.

En ostanut markkinoiden kalleinta ja ammmattilaatua. Kuitenkin tämä toimii siinä missä moni muukin käyttämäni, eikä laadussa ole mitään huomautettavaa. Tämä toimii harrastajan hommissa oikein hyvin.

Nelisylinterisen 650cc Moottorin kääntäminen tällä räikällä oli varsin helppoa vaikka varsi ei olekaan kovin pitkä.

Jopa taka-akselin mutteri (24 mm) lähti ihan suosiolla vaikka tätä räikkää ei olekaan suunniteltu noin isoille väännöille.

Kaikki pienemmät pultit lähtivät hyvin, vaikka osa oli kiinni todella tiukassa. Tämä mahtuu myös tien päälle mukaan.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ei ole ollut vielä käytössä, mutta kai tuohon hintaan kestää muutaman kerran vääntää. Olen saanut kalliitakin räikköjä rikki, ei ne ikuisesti kestä. Hinta on ainakin edullinen.
- Helsinki, Finland - ()

Spärrhandtag 10mm

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Klassiskt spärrhandtag för 10mm hylsor.Tillverkat av rostfritt stål.


Specifikationer:

  • För 10mm / 1/4" hylsor

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: