Termometer för vin
Borde jag lägga vitvinet i kylen före servering? Sluta gissa och ge intrycket av en vinkännare med denna behändiga vintermometer!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-07-22)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-07-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vaikuttaa toimivan ok.

Tämä eri viinilaaduille sopiva asteikko on erinomaisen hyvä.

Itselläni nämä lämpötilat eri laaduille eivät ole niin hallussa.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tuote toimii niin kuin pitääkin ja näyttää lämpötilan nopeasti ja yllättävän tarkkaan. Vastasi odotuksia ja hintaan nähden toimiva vehje - halpa ja hyvä!
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Appiukko tulee olemaan mielissään! Pidän suuresti ja sopivuus on hyvä pulloon kuin pulloon. Fonttikin sopiva. Tästä näkee rajuinkin viinin ystävä missä lämpötilassa juoma tulee nielaista. bueno!
- Lapinlahti, Finland - ()
5/5 Toimii odotetusti eli näyttää pullon pinnan lämpötilan. Tuossa lämömittarissa on eri lämpötiloille reagoivat numerot ja ne ilmaantuvat näkyviin, kun kyseinen lämpötila on saavutettu. Se on positiivista, että tuon kiinnitttäminen on nopeaa ja mittari on myös monta kertaa käytettävissä...
- Nakkila, Finland - ()

Termometer för vin

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Jag gillar att dricka vin, men jag är inte någon form av vinexpert. Jag gillar att dricka vitt vin när det är kallt och rött vin vid rumstemperatur, men vad skulle vara den optimala temperaturen för olika vinsorter? Denna fiffiga termometer monteras på flaskan och visar den exakta temperaturen på vinet.

Dessutom har mätaren en tydlig tabell som visar den optimala temperaturen för olika viner.