Flaskdoserare 3-pack
Flaskdoserare 3-pack

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jonas N.
  Jonas N. (2016-10-30)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-12-06)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-19)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-19)

Våra kunders produktvideor

4/5 Aivan loistavat tälläiselle kenellä useampi pullo pöydässä kun tulee kaverit kylään ei läiky niin paljon enään ja muutenkin kaikki pitänyt paljon.
- Karjaa, Finland - ()
5/5 Aivan mahtava tuote... Ei tarvitse pelkää että kaataisin liikaa lasiin. Todella halpa laatuun nähden ja käy melkein kaikkiin pulloihin... Suosittelisin kaikkille jotka haluaa esimerkiksi "koti baarimikoksi" tai miksi ei oikeillekkin baarimikoille.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Nämä meni heti saapuessaan käyttöön. Tosin olisin toivonut, että näihin olisi tullut ns. nokkasuojat mukana. Mutta toimii käytössä, hinta-laatu ihan ookoo
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Näppärä keksintö! Ei tarvitse roiskia ympäriinsä, kun on täsmänokat käytössä. Ihan siisti vehje, eikä tarvitse lorautella yli, kun homma käy tarkasti kuin kellosepällä. Hyvä hinta-laatusuhde. Näytän kavereillekin :)
- Laukaa, Finland - ()
4/5 Pakollinen värkki kotibaariin. Halvalla kun sai, niin ostin kerralla useamman satsin. Kovassa käytössä ovat olleet ja hyvin työnsä tehneet (tippaakaan ei ole mennyt pöydälle). Nämä ovat myös asentuneet tiiviisti kaikkiin ( muovisiin ja lasisiin) viinapulloihin joihin olen kokeillut, vaikka pullojen suut eivät kooltaan aivan identtisiä olekaan. Olen puhdistanut kaatonokat käsin, sillä pesukoneessa en ole uskaltanut kumitiivisteen kestävyyttä testata. Halpa hinta ja kelpo laatuvaikutelma ovat antaneet syytä hymyyn viinaksia lasiin kaataessa, joten suosittelen näitä varauksetta muillekin tarvitseville.
- Oulainen, Finland - ()
5/5 Erittäin tyytyväinen olen ollut.

Hintakin vain murto-osan suomessa myytävistä.

sopii liki kaikkiin pulloihin mutta esim. bolssin pulloihin ei oikein istu kun niissä on jokin oma sovitin mikä täytyy ottas pois että edes mahtuu ja sen jälkeen lievästi löysä.

korkkeja näille toivoisin vielä tulevan myyntiin.
- Kiukainen, Finland - ()

Flaskdoserare 3-pack

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Flaskdoserare ämnade för barer, men kan också användas i köket, exempelvis för matolja eller vinäger.
Kom ihåg att om du använder dem på spritflaskor, bör du ta av dem om du inte ska använda dem på en tid, då alkoholen annars går upp till änglarna.


Medföljer:

3 x Doserare