Burköppnare för "svaga" armar
Är du eller någon du känner en sådan som har svårt att öppna burkar? Låt denna lilla öppnare komma till din undsättning. Med denna kan även de svagaste av oss enkelt öppna alla möjliga glasburkar och liknande, utan att glida med greppet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-13)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-13)
 • Produktfoto av Juha V.
  Juha V. (2014-07-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 Purkkien avaaminen onnistuu nyt vaimoltakin - ei tarvitse aina olla miestä purkkeja avaamassa. Hinta-laatusuhde on aika hyvin kohdallaan. Kestävyydestä on vaikea vielä sanoa, kun on vähän aikaa vasta käytetty, mutta ainakin toistaiseksi on osoittautunut hyväksi tuotteeksi.
- Anjalankoski, Finland - ()
4/5 Avaaja on hyvä varsinkin isojen kansin aukaisuun kun sormet on lyhyenlaiset. Se on sen verran simppeli, että kömpelömpikin avaisun taitaa.

Sano Arska Kotkast
- Kotka, Finland - ()
2/5 Laite olisi oivallinen apu pullojen ja purkkien avaamisessa jos kumihihna olisi hiukan pehmeämpää materiaalia, kun on liian kova niin luistaa avatteassa niin että pullo jää apulaitteella avaamatta.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Sisäpinta pitäisi olla kanteen ja korkkiin tarttuva. Nyt se luistaa, jos kierrettävä korkki/kansi on tiukka. Muuten se on hyvä. Käytettävyydeltään ei vastannut odotuksia.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Eipä ole paljon tullut käyettyä ,kun tulee vain käsin väänneltyä auki. olen pari purkkia avannut,toimi silloin aivan hyvin...No hintakaan ei ole paha...
- Tornio/, Finland - ()
5/5 Nyt aukeaa purkki kuin purkki, eikä tarvi pyytää miestyövoimaa apuun. Vaimo on tyytyväinen . Tuote vastasi odotuksia. Hinta oli kohdallaan ja tuote laadukas.
- Kankaanpää, Finland - ()

Burköppnare för "svaga" armar

★★★★★
★★★★★
51 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Är du eller någon du känner en sådan som har svårt att öppna burkar? Låt denna lilla öppnare komma till din undsättning. Med denna kan även de svagaste av oss enkelt öppna alla möjliga glasburkar och liknande, utan att glida med greppet. Placeras enkelt runt locket och när du vrider öppnas burken.

Specifikationer:

 • Material: Plast & PVC
 • Färg: Slumpmässig

Garanti:

3 månader