Förälskade katter
Du livar lätt upp ett rum med denna väggdekor som är både lätt att fästa och att ta bort.

4/5 ASENSIN KUVAN ENSIN SEINÄLLE JOSTA KUVA ALKOI HETI IRROTA. KUVAN IRTOAMINEN JOHTUI VARMAAN SEINÄPINNAN ROSOISUUDESTA. KUVAN LAITOIN SITTEN SILEÄLLE SEINÄPINNALLE JOHON KUVA LIIMAUTUI HYVIN. KUVA EI KÄRSINYT SIIRTELYSTÄ SEINÄLLE TOISELLE JA KUVA SÄILYI KAUNIINA JA EHJÄNÄ. HINTA OLI EDULLINEN JA KUVAN LAATU HYVÄ. KUVAN ASENTMINEN HELPPOA.
- Ylikiiminki, Finland - ()
5/5 Maalasimme vessan kosten tilan tapetin valkoiseksi ja tilasimme siihen tämän tarran.

Tämä tarra oli helppo irrottaa alustasta ja liimautui helposti myös maalatun tapetin päälle.

Oli kiva kun tarrat oli erikseen niin sai itse päättää miten tarrat seinään liimaa.

Lopputulos on kyllä niin mieleinen,että uskon tilaavani näitä joskus lisää,muihinkiin huoneisiin,pienellä rahalla NÄYTTÄVÄ ilme vessaan!
- Kemi, Finland - ()
1/5 Varmaan ihan kiva tarra. Vaikea sanoa kun ei tullut koskaan perille. Tilasin tämän tuttavaperheen lapsille joululahjaksi, mutta joulu oli ja meni eikä tilausta näy. Ehkä sitten ensi jouluna.
- Jämsä, Finland - ()
4/5 Kiva ja helppo kiinnitteinen seinätarra. Tämä ja kaikki muutkin seinätarrat mitä olen tilannut ovat erittäin halpoja ja hyvälaatuisia.Pysyvät hyvin kiinni pitkän aikaa.Todella hyvä ostos,suosittelen.
- Imatra, Finland - ()
3/5 Hieno seinäkoriste esim. peiliin, niin kuin me sen käytimme. Miinusta tulee taittuneista kohdista, jotka näkyvät edelleen kun tarrat on kiinni peilissä. Tarrasetti on hyvä ja monipuolinen ja on helppo yhdistää myös muihin tarrasetteihin. Katuvalo käy mm. kaupunki tarrojen kanssa oveen kiinnitettynä. Ehdoton ostos kissaperheeseen.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 graciosa pareja de gatitos enamorados, ideal para cualquier rincón.
- Madrid, Spain - ()

Förälskade katter

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Du livar lätt upp ett rum med denna väggdekor som är både lätt att fästa och att ta bort. 

  • Mått: 33x60cm