Väggdekor gungor
Fin design med barn som gungar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av SIMO N.
    SIMO N. (2014-07-14)

4/5 Tuote oli kyllä todella hieno! Tarra oli todella hyvä tuotteessa. Yllätyksekseni piti aika hyvin jopa kiviseinässä! Tuote oli myös kohtuullisen helppo laittaa seinään ja se kesti sen hyvin. Yksi repeämä tuli, mutta silloinkin vika oli laittajassa, ei tuotteessa. Vuoden pysyi seinässä kinni, kunnes asunnosta muutin pois. Uusi asukas halusi, että jätän sen seinään.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta-laatu suhde. Oli haastava laittaa tuotteen seinään, mutta lopputulos oli hyvä. Voi käyttää mielikuvitusta rajattomasti ja koota sen monella eri tavalla.
- Lempäälä, Finland - ()
4/5 länttäsin länsisiiven vierashuoneen seinälle. piristäkööt siellä vieraiden kyläreissua. ok näköne, ok hintane. eipähätarttenu käydä tapetin vaihtoo ku mamma halus pientä piristystä seinään. et sillai
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Tuote on "mainoksen" mukainen. mutta tarran liima on kehno.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Vierailta paljon kehuja ja ihailuja saanut seinätarra. Tuo mukavan säväyksen olohuoneeseen. :)
- Suomussalmi, Finland - ()
5/5 Mitat tarralle seinällä on noin 120cm lev 130 kork. siitä hyvä että saapi laittaa käytännössä miten haluaa, mutta laitoimme esimerkin mukaan. Tarrat on pysyny seinässä(valkoiseksi maalattu tapetti) viikonpäivät jo ilman uudelleen liimailuja. Tarrat tulee arkissa jossa se on jaettu noin 15 eri palaseen, kannattaa varata aikaa liimaukseen! Hyvä tuote edullisesti!
- Oulu, Finland - ()

Väggdekor gungor

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Dekorera dina väggar med denna väggdekor som är lätt att fästa och ta bort. Fin design med barn som gungar.

Specifikationer:

  • Mått: 50×70cm