Trästockdyna
Den här kudden är både snygg och speciell. Den passar bra in som en dekorationskudde till sommarstugan, jaktstugan eller varför inte i trädkojan? Fyllningsmaterialet är gjort av frigolitskum och tyget är av lycra.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ott R.
    Ott R. (2015-08-24)
  • Produktfoto av Ott R.
    Ott R. (2015-08-24)

5/5 todella hurmaavat pölkky tyynyt tilasin toistamiseen viiveksi tilasin vain kaksi (silloin oli vähän pitempiä ja erilaisella täytteelä) ja nyt tilasin kymmen lisää on todella mukavia sohva tyynyjä ja kesällä otan mukaan asuntoautoon aiheuttaa hilpeitä katseita! mun mielestä loisto tuote!
- Sastamala, Finland - ()
5/5 Ehdottomasti hauskat ja hyvät sohva tyynyt! mellä ollut käytössä sovalla jo yli puoli vuotta ja viellä on ehjät! voin suositella hinta ja laatu kohtaa ja saa lyödä kaveria "pölkyllä" päähän
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä koristetyyny. Ihan kivan näköinen, mutta muuten aika huono tyyny, jos käyttää tätä vaikka päikkäri tyynynä. Mutta hintaansa näydän ihan hyvä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hauska ,kiva mukava naapurikin halusi sisti rekvisiitta ja käy nukkumiseenkin kannatan hankkimista eikä maksanu paljoa joten siitä vaan kaupoille
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Pakkausta avatessa tuoksui aika voimakkaasti, pari päivää tuuletusta pakkasessa ja haju väheni huomattavasti. Kivan näköinen koristetyyny, lapset tykkää!
- Nivala, Finland - ()
4/5 oli varmaan joulun hittituote kun ostin vaikutti laadukkaalta ja hyvin tehdyltä itse ostin tämän lahjaksi ja vaikutti hienolta jopa sisustuksessa;D

tämä tuntu kelpaavan kissalekkin leluksi siinäpä ainoa miinus=)
- Alavieska, Finland - ()

Trästockdyna

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna kudde är både snygg och ovanlig. Passar bra in på exempelvis sommarstugan, jaktstugan eller varför inte i trädkojjan? Stoppningen är gjord av frigolitskum och tyget är av lycra.

 


Specifikationer:

  • Material: Lycra, frigolitskum
  • Storlek: 38*16.5cm

 

Medföljer:

  • 1 x Kudde

 

Garanti:

3 månader