HDMI – VGA kabel 1,8m
HDMI-hane till VGA-hane.Ansluter exempelvis en bärbar dator till en skärm.

4/5 Kaapeli ei toiminut lenovon läppärin ja LGn tekkarin välillä ei singnaalia. Hinta oli muuten kohdillaan, mutta ei tällä kertaa sopinut minulle.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tää toimii. Monet näistä poikkeuskaapeleista ovat olleet tosi epävarmoja, mutta tää vörkkii bueno. Kiva kun löytyy näppäriä adaptereita. Kandee tilata jos tarvii.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tarvin läppärin ja irtonäytön väliin letkun. Tämä näytti passelilta ja tilasin sen. Hinta ihan hyvä ja toimii niinkuin pitääkin. Hinta / laatu-suhde on kohdallaan. Olis sen varmaan saanut kalliimmallakin ostettua herra-kauppiaalta.
- Ylivieska, Finland - ()
2/5 Täytyy yhtyä muihin arvostelijoihin, ja todeta että kyseinen kaapeli ei toimi. Tultu kokeiltua useilla eri laitteilla, mutta signaali ei näy kulkevan kaapelin läpi millään tavalla. Taitaapi mennä palautukseen.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 2/5

Ostin kaapelin tarkoituksena kytkeä kannettava tietokone taulutelkkariin. Piti olla vielä yksi palikkaa. Harmittaa ostos, mutta onneksi ei mennyt montaa euroa kankkulan kaivoon!
- Tammisaari, Finland - ()
1/5 Oln yrittänyt käyttää tuotetta playstationissa ja yhdistää sitä tietokoneen näyttöön, mutta tuloksetta. Tuote on nimittäin rikki. Hyvän tuntoinen johto, mutta ei toimi. En suosittele. Jos löydätte tuotteen ihan oikeasta kaupsta niin ostakaa mielummin sieltä.
- Oulu, Finland - ()

HDMI – VGA kabel 1,8m

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

HDMI-hane till VGA-hane.
Ansluter exempelvis en bärbar dator till en skärm.


Specifikationer:

  • HDMI-hane till VGA-hane
  • Längd. 1,8M

Garanti:

3 månader