HDMI - MiniHDMI adapter
HDMI - MiniHDMI adapter

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus M.
  Markus M. (2017-12-14)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-31)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-31)
 • Produktfoto av Antti K.
  Antti K. (2015-05-28)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-17)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-17)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-10-01)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-10-01)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hemskt billig adapter som håller precis lika bra som de dyra systrarna. Behöver du den här typen av produkt, här har du en med mycket fin pris/kvalitet förhållande. Rekommenderar varmt.
- Bromma, Sweden - ()
5/5 Kätevä laite, toimii hyvin, ei falskaa. Pääsin DVI + adapteri monitoriin piuhayhdistelmästä eroon. Sopii geforce nvidian vanhempaan näyttikeeni ja 6-7vuotias kun oli, pelkäsin että jotain hapettumaa, mutta ainakin tämän adapterin kanssa pelittää.. Täydet pisteet, alta 2 euroa kun saa 50centtiä alennusta vielä tästä erittäin hienosta arvostelusta :)
- Littoinen, Finland - ()
3/5 no joo. vähän vaikea arvostella kun tarve oli hdmi-mikro hdmi kaapelille, mutta vahingossa tilasin tuon. ihan kelpo liittimeltä kyllä vaikuttaa. en kehdannut tuon hintaisen kamppeen kanssa ruveta palautus rumbaan.
- Kärsämäki, Finland - ()
4/5 Tuote ei koskaan saapunut, mutta onneksi asiakaspalvelu oli nopea ja ystävällinen tämä olisi ollut todella hyödyllinen, mutta kiitos asiakaspalvellulle, että auttoivat minua tämän kanssa
- Monninkylä, Finland - ()
3/5 Mini HDMI - HDMI adapteri autokameran ulostuloon TV:lle. Käy myös moneen muuhun nykypäivän värkkiin missä mini HDMI palikka kuten tabletit, älypuhelimet, action kamerat ym.. Hintansa väärti.
- Ylinen, Finland - ()
1/5 Ei toimi, vika voi olla laitteessakin, ei ole ollut vielä mahdollisuutta hakea vikaa tarkemmin. Action kamerasta yritin saada videon näkymään TV:ssä, mutta mitään ei tapahtunut. Laatu ei hyvältä vaikuta. Ei vastannut odotuksia, koska toimivaa odotin. Huono ostos.
- Eurajoki, Finland - ()

HDMI - MiniHDMI adapter

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

HDMI - MiniHDMI adapter

använd din vanliga HDMI-sladd i ett miniHDMI uttag med denna adapter.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: