Fujifilm Instax WIDE 300 polaroid-kamera film
Fujifilm Instax WIDE 300 polaroid-kamera film

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ella H.
    Ella H. (2016-10-23)

5/5 Tuote tuli hyvin pakattuna perille ja filmeissä oli todella hyvin päiväystä jäljellä yli vuosi. Helppokäyttöiset ja kameran saa myös edullisesti täältä e-villestä
- Tuusula, Finland - ()
5/5 Tuote juuri sellainen kuin pitikin Fujifilm Instax Wide 300 kameraan. Kuvien tunnelma on jotain ainutlaatuista. Melko nopsa toimitus 2 viikkoa. Hinta halvimmasta päästä. Kohta joutuu tilaamaan lisää :)
- Vaajakoski, Finland - ()
3/5 Pikakamerafilmit ovat yleisesti melko arvokkaita. Näiden Instax Wide 300 -kameran filmien koko on kuitenkin suurempi kuin muiden vastaavien, joten mielestäni saa parempaa vastinetta rahalle.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tilasin polaroid-kuvia kameraani varten ja annan ehdottomasti e-villelle 6/5 pistettä! Tuote saapui luvatussa ajassa, oli pakattu hyvin ja vastasi odotuksia. Polaroid-kuvilla saa helposti ihanan lisän mihin tahansa juhlaan!
- Turku, Finland - ()
4/5 Käytimme filmiä Fujifilm instax 210 wide -kameraan häidemme Photoboothissa. Vieraat viihtyivät kuvien ottamisen parissa ja saimme hauskoja kuvia muistoksi. Suht helppokäyttöinen tuote. Kuvien laatu suht ok, osassa sumeampia yksityiskohtia.
- Rymättylä, Finland - ()
5/5 Fujifilm Instax WIDE 300 polaroid-kamera tuo hymyn huulille, koska kuvan saa samantie nähdä eikä tarvitse miettiä kuvien teettämistä. Tilasin kameran harrastus mielessä ja kameran on innostanut minua kuvailemaan paljon kaikkea erilaista. Kuvia on aina tullut otettua paljon, mutta niitä ei ole saanut aikaseksi teettää. Instax WIDE on mielestäni oiva ratkaisu tähän. Kuvan saa heti itselleen tai sen voi antaa lahjaksi toiselle.Kamera ei näytä kuvissa niin suurelle kun todellisuudessa olikin. Kameran tultua postissa hämmästelin sen isoa kokoa. Kuitenkaan kameran koko ei häiritse, sillä se on suhteessa kokoon kuitenkin yllättävän kevyt.Kameran eri asetusten ja filmien vaihto ei ollut ennestään minulle tuttua. Kuitenkin valotusten käytön sekä filmin vaihdon oppi todella nopeasti. Kamera on mielestäni helppo käyttöinen ja kameran käyttämisen oppi nopeasti, koska kaikki on todella yksinkertaista kamerassa. Kamerassa on pieni näyttö, joka näyttää kuinka monta kuvaa on filmissä vielä käyttämättä. Mielestäni tämä helpottaa, sillä ei tarvitse ottaa turhaa uusia filmejä mukaan, jos kuvia on vielä jäljellä.Kamera ottaa todella selkeitä kuvia varsinkin läheltä. Noin 3 metriin kameran ottamat kuvat näyttävät todella hyvältä kuvan sekä kuvapaperin laatu on mielestäni hyvä. Kuitenkin kauempana otetut kuvat eivät ole niin selkeitä, mutta riittävän laadukas että erottaa mitä on kuvattu ja ketä on  kuvattu. Kuva siis on vielä ihan laadukas, mutta pixelit saattavat pienissä yksityiskohdissa olla hieman sumeammat kuin läheltä otetuista kuvista.Hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä, koska kamera ei ollut turhan kallis sellaiseen käyttöön mihin minä sen ostin. Filmit tottakai maksavat, mutta toisaalta hinta per kuva ei ole liikaa koska se on valmiiksi teetettynä.
- Kouvola, Finland - ()

Fujifilm Instax WIDE 300 polaroid-kamera film

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Filmpaket till Fujifilm Instax WIDE 300 polaroid-kamera . I paketet ingår 2 stycken askar med 10 fotografier vardera. De har vit bakgrund, och du kan skriva undertill med tusch.


Specifikationer:

  • Filmstorlek: 86 x 108mm
  • Bildstorlek : 62 x 99mm

Medföljer:

  • Totalt 20st fotografier

199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter