Digital TV Stick
Med denna lättanvända USB stick gör du din dator till en digital-TV!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-08-30)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimii hyvin, yle kanavien tekstitys ei näy. Oma antenni ei riitä lähetyksen vastaanottoon. Pitäisi olla adapteri mukana, mini antenniliittimestä perinteiseen antenni liittimeen. Kätevä mies kyllä rakentelee sen.
Arvo A. - Hämeenkyrö, Finland - ()
4/5 Todella edullinen toimiva digi-TV-tikku esim. matkakäyttöön läppärille. Katsominen ja tallennus toimi ok (YLE:n tekstityksetkin näkyvät katsellessa, mutteivat tallennu tallennettaessa).

Ainoa miinus oli ajureiden asennuksen mahdollinen vaikeus jos ei ole tuttua puuhaa. Ääniajuri toimi tavanomaisuudesta poikkeavalla tavalla. (Eli ääni toimii vaikka laitehallinnasta käsin näytti että digi-TV-tikusta löytyisi vain videolähde. Eli älä säihkähdä vaan asenna loppuun asti ajurit ja sovellukset.)

Sovellus kysyy jossain vaiheessa "rekisteröinnin" yhteydessä sähköpostiosoitetta. Mutta ilmeisesti syötetyllä tiedolla ei ole merkitystä (eikä vaadi väkisin nettiyhteyttä "aktivoimiseen").
Ari H. - Hartola, Finland - ()
3/5 ööh, vastaavanlaiset tuotteet toimivat siellä missä Digi-tv näkyy. Eli totanoin, Viellen vekotin ei koskaan tullut mulle Katsellaan, aika huono näkyvyys ilman suoraa näköyhtettä...
Tommi K. - Kotka, Finland - ()
1/5 hankin tämän kun halusin tallentaa ohjelmia tietokoneelle. Mutta en saanut kanavia hauettua ollenkaan, vaikka antenni oli oikein asenettuna. sain asenttua Blaze-ohjelman ja ajurit kuitenkin. Tämä siis oli täysin turha hankinta.
Laura Heinikko - Karkkila, Finland - ()
3/5 Dålig signal i husbilen, men bra inställd antenn funkar den på utsidan. Dock lite för kallt nu att sitta ute och titta tv :)
Ronny N. - Sundby, Finland - ()
Tämä ei pelaa kaapelikanavien kanssa
Seppo L. - Tampere, Finland - ()

Digital TV Stick

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Allmänt:

Med denna lättanvända USB stick gör du din dator till en digital-TV! Anslut bara mini USBn till din dator, kör den medföljande programvaran via CDn och du kan sedan se TV via din dator utan problem. Medföljer gör även en signalförstärkande antenn och en liten fjärrkontroll. 

 

 

Tekniska specifikationer:

 • PIP (picture-in-picture)-teknik gör att du kan titta på tv och surfa på Internet samtidigt 
 • Auto kanalsökning 
 • Inspelning av program
 • Ta stillbilder 
 • Electroniska anvisningar

 

Medföljer:

 • Mini USB 
 • Antenn 
 • Installations-CD 
 • Fjärrkontroll

 


Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader

99 SEK Info om moms
Norm. 181
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter