Mini bluetooth tangentbord
Mini bluetooth tangentbord

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ville M.
    Ville M. (2016-04-08)
  • Produktfoto av Ville M.
    Ville M. (2016-04-08)

4/5 Hyvä pieni näppis, osaa akku kestää pitkään. Näppärä vehje joskin aakkosia saa hetken hakea,mutta kyllä ne sieltä löytyivät. Ostaisin kyllä toistekin vaikka akku tekee näppiksestä paksuhkon.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt laitetta Teclastin tabletin näppäimistönä. Yhteys muodostui helposti, mutta Samsungin tabletin kanssa näppis ei ainakaan toistaiseksi toiminut. Skandit sai vaihdettua näppäimistöasetuksista, ei ongelma. Kirjoitustuntuma on hyvä. Takaosa on metallia, joten kunniallisen näköinen laite.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Kirjoitan tätä arvostelua ostamallani tuotteella ja Lumia 1520 puhelimella. Laiteparin muodostaminen suijui hyvin ja voisin nähdä tämän yhdistelmän jopa läppärin korvikkeena matkoilla. Näppis ei ole juurikaan puhelinta suurempi ja kulkee taskussa (vähän näkyen). Kompakti koko ja kuitenkin hyvän kokoiset painikkeet ovat tämän laitteen vahvuus

Näppäimistö ei ole Nordic ja erityisesti ä -kirjain on huonossa paikassa alarivissä. Nopeasti tähän kuitenkin tuntuu tottuvan.Näppäimistön laatu on kaksijakoinen. Pohjan alumiinilevy luo jämäkän vaikutelman, mutta näppäimet ovat melko heppoiset ja esimerkiksi backspace reagoi heikosti (saa painaa kunnolla). Kirjainpainikkeet ovat melko hyvän kokoisia ja toimivat hyvin. Muutama painike on hieman vinossa kuten kuvassa näkyy.

Suosittelen näppäimistöä erityisesti jos olet kahden vaiheilla tarvitsetko moista. Edullinen testilaite, jolla kyllä pärjää pidemmällekin. Jos olet varma, että kännykkä ja näppäimistö on sinun juttusi, panosta laadukkaampaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Näppäimistö oli helppo kytkeä käyttöön, vei aikaa n. 1 min. Windows-puhelimeen (Microsoft Lumia 640). Hiukan alkuun opettelua ä- ja ö-kirjainten sijainnin kanssa mutta 5 minuutin käytön jälkeen ei mitään ongelmia. Miellyttävä kokonaisuus, sopiva ulkoinen koko, menee sopivasti povariin.
- Kouvola, Finland - ()

Mini bluetooth tangentbord

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Riktigt litet tangentbord som fungerar via bluetooth. Storleken är endast 21,2 x 8,5 x 1cm vilket gör det perfekt för resor, eller för vardagsrumsbordet.

OBS! Tangentbordet har inte ÅÄÖ, men dessa bokstäver går att skriva som normalt ändå, kommatecken samt övriga tecken har bara bytt tryckt plats på tangentbordet. En van datoranvändare ser normalt inte ens på tangentbordet när han skriver, så detta är inte något problem i normala fall.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: