Nokia Lumia 800 mobilskal
Allmänt:Ett skyddskal för din Lumia 800. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast, skyddar din telefon mot repor och slag. Nio färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2014-03-24)

Våra kunders produktvideor

4/5 Suojakuori oli sellainen kuin oletinkin ja oli hintansa arvoinen. Väri oli hiukan erilainen kuin kuvassa. Kesti hyvin paikallaan ja oli käytössä yhtä kauan kuin kännykkäkin.
Helena K. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote tilattiin tytön puhelimeen ja on edelleen jokapäiväisessä käytössä. Pesee kyllä laadussa alkuperäisen Nokia tuotteen. Toimii kun junan vessa. SUOSITTELEN.
Tommi K. - Tampere, Finland - ()
3/5 Heppoinen rakenne mutta eipä muutaman euron hinnalla voi muutakaan saada, palveli ihan hyvin puhelimen kuorena mutta kulmat eivät kestäneet kun halusi puhelimen irti.
Jaakko - Mynämäki, Finland - ()
3/5 Istuu hyvin puhelimeen mutta muovi tuntuu hieman kovalta, tuntuu halkeavan helposti. hieman epämukava pinta.
Joonas M. - Riihimäki, Finland - ()
Varmasti hintansa arvoinen. Tarkoitus oli suojata puhelinta kolhuilta, kun on kokenut kovia pudotessaan. Suojaa myös lipsumiselta, koska pysyy paremmin kädessä. Lumian kuori ilman suojaa on liukas ja lipsuu helposti. Suosittelen!
Raimo K. - Tampere, Finland - ()
4/5 Muuten kyllä kivat kuoret mutta ajan kanssa kuorista alkoi kulumaan päälypinta pois, ainakin minun kovassa käytössäni
Laura H. - Oulu, Finland - ()

Nokia Lumia 800 mobilskal

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Allmänt:

Ett skyddskal för din Lumia 800. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast, skyddar din telefon mot repor och slag. Nio färger. 

 


9 SEK Info om moms
Norm. 36
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter