Samsung J5 skyddsfodral & ram
Samsung J5 skyddsfodral & ram

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Risto N.
    Risto N. (2016-02-20)

4/5 Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Lukitusmekanismi on kyllä pitävä, mutta löystyy aja myötä. Olen käyttänyt vesillä ja metsäretkillä. Myös kuntoillessa sillä suojaa puhelimen kolhuilta ja suojaahan voi käyttää vaikka vedensuojapussissa. On pelastanut puhelimen monen monta kertaa.
- Riistavesi, Finland - ()
3/5 Samsung j5 puhelimeen ,aavistuksen löysä sivusuunnassa, joutuu nappeja painamaan kynnellä.Kulutusta kestävä ei ole naarmuuntunut vielä. Hinta kohdallaan. Voisin suositella .
- Alapitkä, Finland - ()
1/5 No.. Pitänee yhtyä tuohon edellisen kirjoittajan kommentteihin ja lisätä että ko. tuote ei todellakaan ole yhteen sopiva J5 kännyn kanssa.. Mikäli pitää Meksikolaisesta "marakach" musiikista , niin kyllä ! Järkyttävän suuri kehys ! Känny on väljä joka suuntaan.. Tosin voihan sitä "hyllätä" mutta kun tilaa jotakin sopivaa niin voisihan se olla sopivaakin..
- Raatala, Finland - ()
1/5 Nyt ei oikein ollut sopiva ostos. Laitto oli helppoa, mutta sivulla oleva äänen voimakkuuden säätönappi on erinomaisen huono. Se painuu syvälle ja on vinossa ja sitä on vaikea säätää, tarvii pitkät kynnet. Kotelo tuntuu olevan liian leveä
- Helsinki, Finland - ()

Samsung J5 skyddsfodral & ram

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Lyxigt fodral med tillhörande metallram till din J5.


Garanti:

3 månader

49 SEK Info om moms
Norm. 129
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 4 st
- Skickas från vårt kinesiska lager. Leveranstid 1-3 veckor.

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: